Meer resultaten voor yoga apeldoorn

yoga apeldoorn
Yogaschool Apeldoorn Noord.
Yogaschool Apeldoorn Noord. Yogaschool Apeldoorn Noord. Met uw Regelrecht strippenkaart voordelig deelnemen aan verschillende lessen. Meer dan 25 jaar een vertrouwd yoga adres voor jong en oud. Dekyi Öbar is Tibetaans en betekent de school waar het licht van binnen naar buiten schijnt.
apeldoorn fitness
Yoga Studio Apeldoorn I Diverse vormen yoga I Yoga Apeldoorn.
yoga apeldoorn
Home Happy Yogi Yoga Studio Apeldoorn.
Ook een keer een Zwangerschaps Yoga les bijwonen? Vraag een proefkaartje aan. Ook een keer een Hatha Yoga les bijwonen? Vraag een proefkaartje aan. Happy Yogi geeft Hatha Yoga lessen vanuit haar studio aan de 1e Wormenseweg 65, 7331 DB Apeldoorn.
zwaard
GAIA Apeldoorn.
Hij heeft in 2016 GAIA opgericht, de school voor Mindfulness YOGA en ZEN Meditatie. Mindfulness is een wetenschappelijke methode. Het is het trainen van je aandacht om in het hier en nu te zijn. Beginner of gevorderde, iedereen kan bij ons terecht. Meest recente berichten. GAIA is aangesloten bij Vereniging Mindfulness Based Nederland VMBN. GAIA heeft een nieuwe ruimte! Mindfulness mediteren, reduceren van stress. Gaia Apeldoorn, adres: Henri Dunantlaan 6 Apeldoorn, telefoonnummer: 06-52390219, e-mail: info@gaia-apeldoorn.nl.
nlp
Prijslijst YOGA Mooi onder één Kap Apeldoorn.
Schema NuYoga bij Mooi onder één kap.: 10.15/11.15 Yin Yoga. 19.45/20.45 Yin Yang Yoga. 9.00/10.00 Yin Yang Yoga. 10.15/11.30 Easy Hot Yoga. Iedere eerste vrijdag van de maand een thema avond. Mooi onder één kap. Laan van orden 8. 7312 KJ Apeldoorn.
Leer bewegen op het ritme van je ademhaling met PowerYoga.
Dagelijks krijgen wij mensen in onze studio's' die graag willen afvallen. U bevindt zich hier: Home Vestigingen Apeldoorn Poweryoga-apeldoorn. Met PowerYoga ook wel Vinyasa Flow genoemd leren we je om te bewegen op het ritme van je ademhaling. PowerYoga is zoals de naam al doet verklappen een krachtige vorm van yoga die zowel lichamelijke als mentale voordelen heeft.
Spirit of Yoga Apeldoorn.
Spirit of Yoga. In het centrum van Apeldoorn bevindt zich de studio van Spirit of Yoga. De mooie en ruime yogastudio is toegankelijk voor iedereen die graag aan yoga doet; van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Het uitgebreide rooster bestaat uit kwaliteitsyogalessen in verschillende vormen die je mag bijwonen wanneer je wilt.
Aerial Yoga Ten Tije Sport.
Daar waar omgekeerde houdingen als kopstand in mat yoga alleen voor gevorderden uit te voeren zijn, opent het doek in aerial yoga vele deuren; de mogelijkheden zijn eindeloos! Je nieuwe partner, de hangmat, ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het gevoel van ruimte in je lijf geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven. Spelen met zwaartekracht. Tijdens het spelen met de zwaartekracht, bouw je met plezier aan kracht, souplesse, vertrouwen en balans en krijg je de massages van het doek er gratis bij. Met kinderlijke speelsheid, ga je jezelf nog verbazen waartoe je in staat bent. Handstand, salto achterover, je draait er je hand niet voor om. Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust. Let op: aangepaste openingstijden feestdagen. 1e Paasdag Gesloten 2e Paasdag Open 0900: 1300: Hemelvaartsdag Open 0900: 1300: 1e pinksterdag. Een mix van muziek, ritme en een pittige cardio work-out! Het is wereld's' eerste cardio jamsessie ontstaan in 2011 in Los Angel. Fitness, maar dan van de beste kwaliteit die Apeldoorn te bieden heeft.

Contacteer ons