Op zoek naar meditatie arnhem?

meditatie arnhem
retraite
Het antwoord ben jij. Retraite in Drenthe Voeding voor je ziel. Vier je Zielzicht Zomer op prachtig landgoed in Drenthe Retraite. Een zomer retraite van 19 tm 23 augustus onthaasten ontdekken en genieten op een van de mooiste en meest rustige plekken in Nederland de Stille Kracht in Westdorp tijdens een spirituele vakantie. Een retraite om te genieten bij te tanken en thuis te komen bij je zelf met alle ruimte voor verdieping en spirituele groei. In contact met je ware natuur.
Stichting Inzichts Meditatie Arnhem.
Centra in het buitenland. Locatie Putstraat 11 Arnhem. Elke maandag 13.30-15.30 uur Vipassanameditatie door Henk Barendregt en zijn assistenten. Voor deelnemers aan retraites die door de SIM georganiseerd worden. General register form SIM-retreats. Algemene voorwaarden en informatie m.b.t. General terms and conditions SIM-retreats. Voor organisatoren van retraites. Zou u zo vriendelijk willen zijn om onderstaand formulier te gebruiken voor het doorgeven van nieuwe retraites. Verzoek tot plaatsing van retraites kan gestuurd worden aan webredactie@simsara.nl. Voor het aanmelden/wijzigen van gegevens van centra.
Vanaf 4 september Vipassana-Inzichtmeditatie Yogahouse Arnhem www.yogahouse.nl Yoga in Arnhem Modekwartier.
Wanneer we dat kunnen zien ontstaat een grotere vorm van vrijheid welke meer mogelijkheden schept tot creativiteit en medemenselijkheid. Henk Barendregt beoefent sinds 1972 meditatie. Eerst zen meditatie bij de leraar Kobun Chino en in het klooster Tassajara in California. Vanaf 1979 inzicht meditatie bij de leraar Phra Mettavihari. Hij geeft les in de inzicht meditatie sinds 2001 en houdt sinds 2006 retraites zowel intensieve als lichtere vormen. Henk Barendregt is wiskundige logicus en legt in zijn meditatie lessen uit dat het zowel een intuïtieve als exacte oefening is. Voorbeelden metaforen komen vaak uit het musiceren. Henk doet tevens onderzoek naar de werking van meditatie op de hersenen. Barendregt heeft verschillende prijzen ontvangen.
Mediteren in Arnhem DIAMANTWEG BOEDDHISME.
Nieuwe bezoekers krijgen een introductie-uitleg. De meditaties zijn vrij toegankelijk en kosteloos voorkennis is niet nodig. We bieden meditatie en onderricht Boeddha s effectieve methoden die toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Indien u kennis wil maken met Diamantweg Boeddhisme maar u kunt niet op woensdag neem dan contact met ons op. Om 2000 uur is er een geleide meditatie op de 16e Karmapa. Woensdag 2 9 en 16 augustus vervalt de meditatie avond.
Workshops Dru Yoga en Meditatie in Arnhem.
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en makkelijk te volgen. Een proefles geeft een goed beeld van de lessen.
Yoga meditatie les Dieren Ellecom Doesburg Velp Arnhem.
De wekelijkse yoga meditatie les leidt je naar een fijn rustpunt in de week. Het is een moment voor jezelf. Tijdens de lessen leer je om los te komen van de drukte van alledag. Je gaat werken aan het creëren van ontspanning verstilling en balans. We doen dat op een praktische wijze door een unieke combinatie van yogaoefeningen waarbij je leert een optimaal gebruik van de adem te maken speciale energieverhogende ademoefeningen prana-yamas ontspanningstechnieken en meditatie-oefeningen. De yoga meditatie les verlegt de aandacht naar binnen.
Triratna meditatie en boeddhisme in Arnhem.
Triratna is een beweging die gericht is op een praktische beoefening van boeddhisme die past in de huidige samenleving en het dagelijks leven in deze tijd. De beweging is wereldwijd vertegenwoordigd in vele landen met stadscentra retraitecentra en sociale projecten. Als je vragen hebt over boeddhisme en/of meditatie en informatie wilt over onze activiteiten neem gerust contact met ons op.
Dru Yoga in Arnhem.
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en makkelijk te volgen. Een proefles geeft een goed beeld van de lessen.
Introductie cursus zen meditatie bij Zen Centrum Arnhem Gelderland.
Je krijgt van de leraar persoonlijke aandacht voor je beoefening thuis en je zithouding. Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen.

Contacteer ons