Resultaten voor anna yoga

anna yoga
Anna Yoga Centrum.
YOGA is niet zozeer op je hoofd staan als wel met beide benen op de grond staan. YOGA stelt je voor aan iemand die je wellicht nog niet kent je Zelf! Yoga voor studenten wil zeggen dat je met leeftijdgenoten yoga leert beoefenen. Je leert hoe yogahoudingen aangenomen worden en gaat zelf onderzoeken welk effect ze op je lichaam en geest hebben. Je leert kijken naar je adem en leert hoe je adem je denken beïnvloedt en andersom. Je leert hoe je het lichaam en de geest effectief ontspant.
Home Yoga in Zeewolde.
Yoga Studio Anna is gelegen in het Parkkwartier Noord in de Polderwijk. De kleinschalige studio kijkt uit over het water en biedt in een sfeervolle ambiance plaats aan maximaal 12 personen. De lessen hebben altijd een persoonlijk karakter en de rustige sf
Veiligheidscontrole nodig.
Anna Yoga Maarssen.
Ze belandde in de kinderopvang in Maarssen en na het behalen van haar pedagogisch diploma heeft ze onder andere een aantal jaar drama en musicallessen aan kinderen gegeven. Inmiddels ervaart Anna ook zelf wat de effecten van yoga zijn en hoe fijn het is door yoga en mindfulness rust en kracht te vinden. Deze ervaringen wil ze ook graag meegeven aan kinderen. In januari 2017 heeft ze daarom haar diploma voor docent Kinderyoga behaald aan de Jip Jan Academie van Helen Purperhart. In april 2017 heeft ze aan dezelfde academie haar bijscholing voor docent Therapeutische Kinderyoga afgerond. Waar een theaterles naar buiten is gericht is een yogales meer naar binnen gericht een mooie aanvulling op elkaar.
Home Anne Bjørndal Yoga Arnhem.
klik om verder te gaan.

Contacteer ons