Resultaten voor yoga heerlen

yoga heerlen
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Kundalini Yoga Parkstad Facebook.
Kundalini Yoga Parkstad bij Kundalini Yoga Parkstad. 18 uur Heerlen, Limburg, Nederland. Om 1900: een kundalini yoga set voor de nieren. Kundalini Yoga Parkstad. Yogastudio Heerlen, Limburg, Nederland. 11 personen hebben hier ingecheckt. Kundalini Yoga Parkstad heeft een evenement gedeeld.
router vpn
Tsondru Yoga docenten opleiding Heerlen Opleiding Yogadocent.
Opleiding tot yogaleraar. Yoga docent worden? Tsondru Yoga docenten opleiding Heerlen. Geplaatst op 12 december 2014 door beheerder. Ontdek alles over yoga, meditatie en het lesgeven aan groepen. Van yoga leerling naar leraar. Onze opleiding Tsondru vindt u in Heerlen, zuid Limburg.
hypotheek berekenen ondernemer
Inzichd InzichD Yoga les.
Tijdens de Lu Jong les staat het beoefenen van de 21 yoga oefeningen centraal, met afsluitend een korte meditatie en ontspanningsoefening. Er is geen vaste lesgroep, instromen kan in overleg na een proefles ook als beginner. Een proefles is gratis. De les duurt 15, uur. Kosten: tienrittenkaart voor 125, 3 maanden geldig of 15, per les. De lessen vinden wekelijks plaats op: maandagavond in het gebouw aan de Oliemolenstraat 60 te HEERLEN van 19.00 tot 20.30 uur.
koelkast
Yoga Opsteyn.
De praktijk is gevestigd in Heerlen. De yogalessen worden gegeven aan diverse doelgroepen, o.a. kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, zowel binnen de praktijk als binnen instellingen en scholen op afspraak. In de praktijk aan huis wordt les gegeven aan groepen van maximaal 6 personen. Op locatie kunnen dat grotere groepen zijn. Bij specifieke klachten zoals onderrugklachten, fibromyalgie, migraine en andere klachten van het spierstelsel of zenuwstelsel is er gerichte begeleiding ook individueel mogelijk. Er wordt verder meditatie gegeven en verschillende cursussen zoals chakrawerk en een ontspanningscursus. 22 september, 2017. In week 42 is het herfstvakantie, dit is van 14 t/m 22 oktober. Een inhaal les is gepland op zaterdag 7 oktober van 10.00-11.00, je kunt je opgeven via de mail. 2017 Yoga Opsteyn.
makelaar oud beijerland
Yogatherapeut in Heerlen, Kerkrade en Landgraaf yogatherapeut-info.nl.
Alle yogatherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Yogatherapeut in Heerlen, Kerkrade en Landgraaf. Yoga Boedhi simpelveld. Voel je direct thuis en welkom in deze sfeervolle yogastudio in Simpelveld. Yoga Boedhi biedt persoonlijke yogalessen met aandacht voor iedereen en op elk niveau., De ont moeting/praktijk voor yoga, zwangerschapsyoga en massage in Bocholtz.
riool ontstoppen utrecht
Yoga en Dansstudio Leonie Lichaam Geest Balans.
by admin on January 4, 2016 in Activiteiten, Brunssum, Dans, Heerlen, Hoensbroek, Leonie, Yoga. Jullie komen toch ook. Op zondag 17 januari kun je verschillende yoga vormen ervaren. 11.00 uur kinder yoga 12.15 uur tiener yoga 13.30 uur Read more.
Locatie Lestijden Kivivre.
Villa Eikhold is de locatie waar ik mijn Yoga Meditatie lessen geef. Deze monumentale villa, Eikhold ook bekend als het natuurvriendenhuis Eikhold of NIVON huis, ligt aan de Valkenburgerweg 72 in Heerlen. Sinds 1999 huur ik hier de multifunctionele ruimte en richt deze sfeervol in zodat deze past bij de yoga lessen die ik hier iedere maandag en woensdag geef.
Praktijk voor Yoga Meditatie en Ontspanning in Heerlen De Telefoongids.
Yoga En Meditatie in Heerlen. Praktijk Voor Yoga Meditatie En Ontspanning. Eigenaar van dit bedrijf? Praktijk voor Yoga Meditatie en Ontspanning in Heerlen. add_review Ja Nee. Kaldebornweg 56, 6416HC, Heerlen. Rubriek: Yoga en meditatie. Schrijf als eerste een review. en 2045: 2145.:

Contacteer ons