Zoeken naar yoga ijsselstein

yoga ijsselstein
Yoga.
Het yogahuis is gevestigd aan de Boveneind in Benschop, ligt centraal aan de rand van IJsselstein, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en voldoende gratis parkeergelegenheid. Foto: Lessen in de tuin van het yogahuis. Het yogahuis is onderdeel van praktijk NILA 0629593836 praktijk: UTRECHT, NIEUWEGEIN, IJSSELSTEIN, BENSCHOP. YOGA, ZWANGERSCHAPSCURSUS, PRAKTIJKRUIMTE VERHUUR.
houten balken 40 x 40
Yoga Now Yoga o.a. in IJsselstein Yoga Now!
Yoga op locatie. Yoga Now Yoga o.a. Online lesrooster voor leden. heeft een aanbod van yogalessen in IJsselstein, met regelmatig verrassende workshops. Daarnaast ook mogelijk: Personal Yoga Coaching, kinderyoga of yoga op het werk. is opgericht door Wendy de Groot.
stelvoet
Gemeentegids IJsselstein Yoga IJsselstein.
Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! IJsselstraat 14, 3401 DK IJsselstein. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Voeg toe aan je mobiel. IJsselstein Organisaties en verenigingen Y Yoga meditatie. Digitale publicatie IJsselstein.
ijsselstein
Openingstijden van Svayam Yoga in Ijsselstein.
Bel voor een Svayam Yoga in Ijsselstein. Svayam Yoga in Ijsselstein snel gevonden en direct doorverbonden. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de Svayam Yoga Ijsselstein openingstijden die u zoekt. Indien gewenst verbinden we u direct door.
ijsselstein
Artemis Yogacentrum IJsselstein Lesrooster.
Artemis Yogacentrum IJsselstein. Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen.
ijsselstein
Sana-Yoga Kinderyoga IJsselstein Yoga lessen, workshops, feestjesSana-Yoga Lessen, workshops en feestjes.
Yoga op school, kdv of bso? Wil je een Yoga feestje geven? Laat je verrassen over het plezier en de rust die yoga jou geeft! Voel je vrij om contact op te nemen voor een proefles, meer info of om gewoon kennis te maken!
ijsselstein
Lesrooster Artemis Yogacentrum IJsselstein.
18.30 uur Yoga Nidra. 19.45 uur Zwangerschapsyoga. 20.00 uur Vinyasa Yoga. 9.00 uur Vinyasa Yoga. 10.15 uur Yin Yoga. 9.30 uur Poweryoga. start vanaf 8 februari a.s. 3401 MA IJsselstein. Facebook Twitter Instagram. Copyright 2018 Artemis Yogacentrum IJsselstein. Alle rechten voorbehouden.
ijsselstein
Yogatherapeut in IJsselstein, Nieuwegein en Vianen yogatherapeut-info.nl.
Wekelijkse Dru Yoga lessen in Utrecht Centrum en Vogelenbuurt en in IJsselstein bij Yogacentrum Artemis IJsselstein. Workshops voor particulieren en bedrijven over. Praktijk voor Yoga en Zwangerschapsyoga in Culemborg. De Yoga en Zwangerschapslessen worden gegeven in mijn praktijkruimte aan huis en in de studio in het centrum van.

Contacteer ons