Resultaten voor yoga middelburg

yoga middelburg
Yogalessen Flow'er. Live Yoga.
Via Youtube zijn een aantal filmpjes te zien van Flower yoga. Over kinderyoga, verschillende yoga flows en van de yoga flashmob die we op het Abdijplein in Middelburg hadden. Ook staat er een kort filmpje dat een impressie geeft van yoga op een SUP.
yoga middelburg
Yogapraktijk Yogaflow te Vlissingen en Middelburg.
Nog een paar plaatsen vrij in de groepen Restorative Yoga in Middelburg en Vlissingen. Klik hier voor meer informatie: Restorative Yoga herstellende yoga gericht op ontspanning, met een weldadig lange nawerking.: wekelijkse les op dinsdagmorgen van 10.40-12.10 uur in t Pand, Kerksteeg 5, Middelburg.
mindfulness middelburg
Walcheren Yoga Federatie Zeeland.
k ben Guusje, 35 jaar, mama van Alyssa 12 en ik geef nu 3 jaar les. Ik houd het meest van de fysieke vormen van yoga; ashtanga, vinyassa en acro. In Middelburg geef ik Aerial yoga, waarbij je op een speelse en anatomisch veilig onderbouwde manier werkt aan kracht, vertrouwen in jezelf en ontspanning.
e assessment sollicitatie
WELKOM.
Mijn naam is Ineke Visser en ik geef sinds 1996 lessen in yoga, met in het bijzonder Hatha yoga. Daarnaast kunt u bij mij terecht in mijn praktijk te Noordgouwe Zeeland voor diverse massages als Klassiek, Holistisch of Ayurvedisch, maar ook voor Holistic pulsing, Triggerpointtherapie, Ayurvedische hoofd en/of voetmassages. Op de volgende pagina vindt u informatie over mijn wekelijkse yogalessen. Kijkt u gerust eens rond op deze website. Hopelijk raakt u geïnteresseerd in een van de yogalessen en kan ik u verwelkomen op de locatie Zierikzee of Middelburg.
optimize
De Compassiecompany mindfulnesstraining en Lu-Jong Yoga.
Lu Jong Tibetaanse Yoga. De Tibetaanse leraar Tulku Lobsang Rinpoche heeft deze traditionele heilzame oefeningen in het Westen geïntroduceerd. De Lu Jong bewegingen zijn voor de Westerse mensen en zuiveren ons lichaam en geest, brengen ons weer in balans en lossen blokkades op. De vloeiende bewegingen worden gecombineerd met een bewuste ademhaling en kunnen door iedereen uitgevoerd worden. De bewegingen zijn krachtig en hebben direct een gunstig effect op de vitaliteit, gezondheid, kracht, innerlijke rust en het lichaamsbewustzijn. Ook wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd. Geschikt voor alle leeftijden. Je kiest richting op het gebied van een gezin, carriére, familie, persoonlijke relaties, ambities en nog veel meer. Deze richtingen vormen een groot deel van jouw toekomst. Daarom is het belangrijk dat je keuzes maakt waar jij echt achter staat. We gaan op zoek naar je kernwaarden en passies en geven je instrumenten om bewust te leven en meer gelukkig te zijn. We passen o.a. de volgende methodes toe.: Mindfulness minimaal 5 sessies. Acceptance and Commitment Therapy ACT. Hugo de Grootlaan 28. 4334 AV Middelburg.
goose vpn
Flow'er. Live Yoga yoga, Middelburg, Zeeland, workshops, kinderyoga, ouderkind yoga, yoga voor ouderen, gezondheid, ontspanning, mindfulness, mindful eten.
Plant the seed of meditation and reap the fruit of peace of mind. Never underestimate the power of a planted seed. Kanoën, yoga en lunch op het Veerse meer. Veel yoga deze zomer bij Flower! Energie en gezondheid. 4331 HP Middelburg.
camper stein
Yogapresent.
Vanaf 2010 heeft ze paar jaar filosofie gevolgd bij Stichting Praktische Filosofie Zeeland SPFZ te Middelburg en heeft ze daar leren mediteren. In 2011 startte ze met de 4-jarige Yoga Academie van Yoga Vedanta Aalst. In 2015 behaalde ze haar diploma van yogalerares en Europese certificering.
annette grasman yogalessen middelburg.
wat is yoga. annette grasman yogalessen middelburg. yogalessen nazomer en herfst 2017. Het nieuwe seizoen begint op maandag 28 augustus en duurt tot de kerst. Klik op de locatie voor een routebeschrijving. Het programma voor de nazomer en herfst 2017 kun je hier downloaden pdf.

Contacteer ons