Resultaten voor yoga middelburg

yoga middelburg
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
t Pand Centrum voor Filosofie Yoga en Meditatie.
Welkom op de site van t Pand, Centrum voor Filosofie Yoga en Meditatie te Middelburg. Na een grondige verbouwing in 2011 biedt dit voormalig kerkje, dat gelegen is in het rustige buurtschap t Zand in Middelburg, ruimte voor cursussen en bijeenkomsten op bovengenoemd gebied.
lang parkeren schiphol
Yogapresent.
Vanaf 2010 heeft ze paar jaar filosofie gevolgd bij Stichting Praktische Filosofie Zeeland SPFZ te Middelburg en heeft ze daar leren mediteren. In 2011 startte ze met de 4-jarige Yoga Academie van Yoga Vedanta Aalst. In 2015 behaalde ze haar diploma van yogalerares en Europese certificering.
loodgieter amsterdam
De Compassiecompany mindfulnesstraining en Lu-Jong Yoga.
Schrijf je hier in. Lu Jong Tibetaanse Yoga. De Tibetaanse leraar Tulku Lobsang Rinpoche heeft deze traditionele heilzame oefeningen in het Westen geïntroduceerd. De Lu Jong bewegingen zijn voor de Westerse mensen en zuiveren ons lichaam en geest, brengen ons weer in balans en lossen blokkades op. De vloeiende bewegingen worden gecombineerd met een bewuste ademhaling en kunnen door iedereen uitgevoerd worden. De bewegingen zijn krachtig en hebben direct een gunstig effect op de vitaliteit, gezondheid, kracht, innerlijke rust en het lichaamsbewustzijn. Ook wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd. Geschikt voor alle leeftijden. Je kiest richting op het gebied van een gezin, carriére, familie, persoonlijke relaties, ambities en nog veel meer. Deze richtingen vormen een groot deel van jouw toekomst. Daarom is het belangrijk dat je keuzes maakt waar jij echt achter staat. We gaan op zoek naar je kernwaarden en passies en geven je instrumenten om bewust te leven en meer gelukkig te zijn. We passen o.a. de volgende methodes toe.: Mindfulness minimaal 5 sessies. Acceptance and Commitment Therapy ACT. Hugo de Grootlaan 28. 4334 AV Middelburg.
rijschool almere
Flow'er. Live Yoga yoga, Middelburg, Zeeland, workshops, kinderyoga, ouderkind yoga, yoga voor ouderen, gezondheid, ontspanning, mindfulness, mindful eten.
Plant the seed of meditation and reap the fruit of peace of mind. Never underestimate the power of a planted seed. Kanoën, yoga en lunch op het Veerse meer. Veel yoga deze zomer bij Flower! Energie en gezondheid. 4331 HP Middelburg.
koffiemachine horeca
Yogapresent.
Vanaf 2010 heeft ze paar jaar filosofie gevolgd bij Stichting Praktische Filosofie Zeeland SPFZ te Middelburg en heeft ze daar leren mediteren. In 2011 startte ze met de 4-jarige Yoga Academie van Yoga Vedanta Aalst. In 2015 behaalde ze haar diploma van yogalerares en Europese certificering.
luchtgordijn kopen
annette grasman yogalessen middelburg.
wat is yoga. annette grasman yogalessen middelburg. yogalessen nazomer en herfst 2017. Het nieuwe seizoen begint op maandag 28 augustus en duurt tot de kerst. Klik op de locatie voor een routebeschrijving. Het programma voor de nazomer en herfst 2017 kun je hier downloaden pdf.
Yoga Health Event op Abdijplein Middelburg Walcheren pzc.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. N
Yoga Health Event op Abdijplein Middelburg. MIDDELBURG Op en rond het Abdijplein in Middelburg is woensdag 21 juni van 10.00 tot 17.00 uur de eerste editie van het Yoga Health Event Zeeland. Theo Giele 18-06-17, 0943.: M 0 M 0.
Kinderyoga Kindercoach Landkaart: Zeeland Yoga Netwerk.
STER voor kinderen Sjanne de Kunder Pijpstraat 23 4331 SN Middelburg Nederland 0118435722 E-mail: stermiddelburg@zeelandnet.nl www.stervoorkinderen.nl Beschrijving Kinderyoga avontuur: wakker en vindingrijk leeft het kind zich in vrijheid uit. uit: yoga voor kids/yogatree. Bliss Coaching Healing Wieteke Schop-Molle Seisweg 27 4334 AD Middelburg Nederland 06-47776506 E-mail: info@blisscoaching.nl http//www.blisscoaching.nl: Beschrijving Bij Bliss kun je terecht voor Kindercoaching, Ouder Kindbegeleiding Healingen.

Contacteer ons