Meer resultaten voor yoga oegstgeest

yoga oegstgeest
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Informatie Yoga Meditatie.
De meditatiebijeenkomsten voor het hele seizoen kosten 100. Maar ook hier kan je tijdens het seizoen instromen. Bankrekeningnummer 4861630 of IBAN rekeningnummer NL34 INGB 0004 8616 30. Alle yogalessen en meditatie bijeenkomsten vinden plaats in het Dorpscentrum van Oegstgeest Lijtweg 9. Fotos door Timage Photography. Uw bericht is succesvol verzonden.
Yoga Harmony Oegstgeest Leiden en Rijnsburg.
Tips en Algemene voorwaarden. Welkom op de website van Yoga Harmony de eerste studio voor yoga en pilates in de regio Rijnsburg en Oegstgeest. Onze studio is gevestigd in Smidstraat 16D te Rijnsburg. De lessen worden gegeven aan kleine groepen maximaal 9 waardoor er veel aandacht is voor een goede en persoonlijke begeleiding. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden en je kunt op ieder moment instromen. Je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Als de les je bevalt kun je daarna besluiten om verder in te schrijven.
Zwangerschapsyoga OegstgeestYoga met Jeannette.
Zwangerschapsyoga English prenatal yoga class possible in Oegstgeest vlakbij de Merenwijk regio Leiden. Yoga met Jeannette geeft lessen aan zwangeren waarin onderwerpen houdingen adem en massage en ontspanningstechnieken behandeld worden die je voorbereiden op de bevalling.
de Marebron Kinderyoga coaching.
de Marebron een praktijk voor kinderyoga coaching en zorgexpertise vanuit ervaring. de Yogaboom yoga de Marestroom coaching en de Maretak zorgexpertise.
From Boga To Yoga Oegstgeest.
From Boga To Yoga. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Oegstgeest. Het adres van From Boga To Yoga is Lange Voort 259 in Oegstgeest. From Boga To Yoga Dit is mijn bedrijf! Basisgegevens Kamer van Koophandel. Lange Voort 259 Oegstgeest op Streetview.
Yoga en Meditatie.
Uw bericht is succesvol verzonden.
kinderyoga kindertherapie coaching stoelmassage yoga onderlinge kindermassage.
Coaching massage en yoga brengt body mind en hart in balans. In al mijn diensten heb ik als doel om de koppeling tussen lichaam en geest te versterken. Coaching massage en yoga voor tieners en jong volwassenen brengen je weer in contact met je lijf. Het is een sleutel tot inzicht in wie je bent. We leren als mens al heel vroeg ons hoofd te gebruiken om ons leven te leiden.
Deugdenyoga OegstgeestYoga met Jeannette.
Deugdenyoga in Oegstgeest vlakbij de Merenwijk regio Leiden. Deugdenyoga brengt iedere les een innerlijke kwaliteit naar voren bijvoorbeeld openheid vreugde creativiteit gratie etc. Gun jezelf een moment waarin je jouw kracht en flexibiliteit vergroot ontspanning en verbinding mag ervaren in jouw lichaam en geest.

Contacteer ons