Op zoek naar yoga sneek?

yoga sneek
Yogatherapeut in Sneek yogatherapeut-info.nl.
De lessen worden gegeven in Sunterra centrum voor inspiratie en ontwikkeling te Oegstgeest en is goed bereikbaar vanuit. In de omgeving binnen 5 km. In Yogacentrum Sneek kunt u terecht voor yoga kinderyoga yoga voor senioren meditatie lachmeditatie mindfulness en zen. In de omgeving binnen 25 km. Kind en Yoga Lekkum. Waarom yoga voor kinderen? Deze maatschappij vraagt veel van kinderen. Elke dag levert tal van prikkels televisie internet clubs sport computerspelletjes feestjes. Integrale Yoga voor volwassenen op dinsdag en woensdagochtend in zuiderburen Leeuwarden.Kinderyoga workshops op lokatie bv. op school bso kdv. Club yoga Leeuwarden Leeuwarden. Friesland is nuchter Club yoga biedt yoga op die nuchtere manier.
YINGYOGASNEEK Rust ontspanning met Yin Yoga.
Schrijf je nu in voor een gratis proefles! Vraag direct een proefles aan. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om samen je wensen te bespreken en een proefles in te plannen.
Yoga4U.
Yoga4U De yogaschool in het centrum van Sneek met lesprogrammas op maat voor jong en oud. Yoga4U biedt naast yogalessen ook yoga artikelen cursussen workshops. Het effect van Yin yoga-houdingen is een flexibeler energetisch stabieler beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam. YIN YOGA EVENT 1 oktober 2017. Na het grote succes van ons 1e Yin Yoga Event is de datum van het 2e event bekend! Wil je er bij zijn? Je kunt nu al jouw yogamat reserveren. Naast de yogalessen biedt Yoga4U ook leuke en vooral ontspannende yogaworkshops aan.
Yin Yoga Event Een dag vol Yinyoga inspiratie en lekker gezond eten.
Yin Yoga Event Eelco Griep Praktijk voor Acupunctuur.
Home / Workshops / Yin Yoga Event. Yin Yoga Event Gregor van Hoek 2016-05-18T1606110000. Yin de 5 elementen. De meditatie van het hart. Lezing H3O gevuld met. Yin yoga de New health drugs van deze eeuw. Waar Het Yin Yoga Event vindt plaats in Lokaal 55 een unieke locatie in Sneek gevestigd in een industrieel pand uit 1931. De tuin is gelegen aan het water met een directe verbinding naar Sneek en de Friese meren. Het interieur is een mix van hedendaags en retro.
Yoga bij Minke Yogalessen in IJlst en Sneek.
Naar de inhoud springen. Minke van der Veer. Welkom bij Yoga bij Minke.
Yogacentrum Sneek Sneek Yogastudio Facebook.
Vertel mensen wat je ervan denkt. Wees de eerste om dit te recenseren! Berichten over Yogacentrum Sneek. Yvonne Coppens bij Yogacentrum Sneek. 24 september 2014 Sneek Friesland Netherlands. Workshop yin yoga in Sneek. Op vrijdagmiddag 3 oktober geeft Yvonne Coppens een workshop yin yoga. Het is van 14.00 17.00 uur en kost 25. Even afstand nemen van de dagelijkse drukte. Je aandacht richten op jezelf en dan heel specifiek je lichaam. Om te ontdekken op welke manier het lichaam reageert als je het in een bepaalde houding brengt. Waar ontstaat druk waar ontstaat strekking waar spanning enz. en hoe ga je daarmee om. Tijdens deze yin yoga workshop laat Yvonne je kennismaken met een hele zachte manier van omgaan met je lichaam.
Aerial Yoga Body Mind Center SneekBody Mind Center Sneek.
De nieuwste trend overgevlogen uit Amerika. Letterlijk want met Aerial Yoga wordt je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht. In deze vorm van yoga wordt je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht. Door te werken in en met het doek maakt het enerzijds de houdingen makkelijker waardoor je de ruimte krijgt om volledig je spieren te rekken terwijl anderzijds andere houdingen de uiterste concentratie van je spieren vragen om in balans te blijven.

Contacteer ons