Meer resultaten voor yoga studio utrecht

yoga studio utrecht
Yoga Moves.
Yoga for every body. For over a decade, we have been dedicated to serving yoga for everybody and every body! Wednesday Class Level Location Instructor Studio. Ashtanga Mysore with Ken the Rolfer Class card donation. All Levels All. Ken the Rolfer sub.
rijbewijs utrecht
Yoga boom. bij het Park Utrecht Yoga met persoonlijke aandachtYoga bij het park.
De studio is centraal gelegen in het hart van Utrecht Noordoost tegenover het bruisende Griftpark. De perfecte plek om kennis te maken met yoga in een ontspannen en rustige sfeer. De kracht van Yoga bij het Park is de persoonlijke aandacht.
rijbewijs utrecht
Studio vandaan voor yoga, massage en lekker eten Studio Vandaan.
Studio Vandaan laat zich inspireren door de Oosterse wijsheden en manier van leven. Door middel van Yoga en Massage helpt studio Vandaan je om lekker in je vel te zitten en bewust, gezond en gelukkig door het leven te gaan, zowel voor, tijdens als na je zwangerschap. Studio Vandaan geeft professionele en persoonlijke lessen in Zwangerschaps, Post-natale, en Flow Yoga op vier mooie locaties in Utrecht centrum, West en Zuilen.
utrecht rijbewijs
Akasha Yoga Massage in Utrecht.
In augustus zijn er geen yogalessen. Na de zomervakantie starten de yogalessen vanaf. Meld je aan voor. een proefles hatha yoga, of. critical alignment yoga contactformulier. Of stuur een mailtje naar yoga@studioakasha.nl. 2013 Studio Akasha Fotografie: Rhodé Bouter, Utrecht Webdesign en Hosting: Natuurlijk!
yoga rotterdam
Unmani.
Your mind, body soul. Kom kennismaken met onze studio voor een losse yoga of meditatieles of schrijf je in voor onze workshops of events. Je hoeft niet flexibel te zijn of ervaring te hebben, maar heb je die wel, dan kan je ook prima terecht!
huren in utrecht
Yoga Utrecht Yoga Point.
Yoga Point in Utrecht is een professionele en moderne yoga studio waar u verschillende vormen van yoga kunt beoefenen. Wij zijn bereikbaar voor iedereen die graag Yoga wil doen. Beginner of gevorderd? Iedereen kan terecht bij Yoga Point in Utrecht.
appartement huren utrecht
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
studio rotterdam
Zwangerschapsyoga-zwangerschapscursus-in-Utrecht.
Als je ingelogd bent zie je deze optie staan in het menu links. studio Vandaan biedt Zwangerschapsyogalessen in Utrecht centrum, Majella/Lombok, Oog in Al en Zuilen, meerdere keren per week, s'avonds' en overdag. Voor een helder overzicht van wanneer en waar de lessen plaatsvinden zie het Yoga Lesschema en de Locaties.
kamer huren utrecht

Contacteer ons