Meer resultaten voor yoga zwolle

yoga zwolle
Over Zensei Zensei Yoga Zwolle.
Op dit moment zit Zensei Yoga in de Kamperstraat in het centrum van Zwolle. Op de pagina Contact vind je het adres en een kaart met de exacte locatie. Ook is het mogelijk om een yogales op locatie naar keuze te krijgen, bijvoorbeeld thuis of een andere plek die jij prettig vindt.
fitness zwolle
Yoga038.
Yoga038 is de enige yogaschool in Zwolle waar je lessen dynamische yoga volgt. Dynamische yoga is een nuchtere, intensieve manier van yoga beoefenen: pittig, afwisselend en praktisch. Je wordt er sterker en soepeler van, krijgt meer rust, meer energie, en je lichaamsbewustzijn neemt toe.
vipassana
Studio Yoga Zwolle hèt adres voor Yoga!
Kom uitproberen welke vorm van yoga Hatha yoga, Poweryoga, Ontspanningsyoga, Yoga Nidra, Yin Yoga, Young Yoga 14jr 18jr, Yoga voor Mannen of Mindfulness op dit moment het beste bij je past! Introducé's' zijn welkom! Studio Yoga Zwolle onderscheidt zich door kleinschaligheid, gedegen vakkennis, persoonlijke aandacht, veelzijdigheid en variatie.
ikea
Vergelijk 2 Yoga opleidingen, trainingen en cursussen in Zwolle Springest.
Opleiderscore: 82, Thuiscursus.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 82, uit 18 ervaringen. Zwolle, Groningen en 44 andere regio's.' Een nieuwe start als yoga instructeur Droom jij ook van een succesvolle carrière als yoga instructeur? Volg dan nu de erkende opleiding yog.
verhuizers rotterdam
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Cursussen Stichting Yoga Zwolle: al 40 jaar toonaangevend.
Vanuit Stichting Yoga Zwolle organiseren we inspirerende cursussen en workshops yoga. De basis van onze lessen is Hatha Yoga, een toegankelijke vorm van yoga, geschikt voor iedereen die graag yoga doet of wil gaan doen. Jong, ouder, stram of lenigje oefent op je eigen niveau.
Studio Yoga Zwolle Diezerpoorter.
Studio Yoga Zwolle organiseert in de vakantietijd zomercursussen hatha yoga en power-yoga. Met een strippenkaart kunnen de deelnemers ook afwisselend de beide yogavormen uitproberen. Bij hatha yoga ligt het accent op ontspanning en bij poweryoga op dynamiek en het uitlijnen van yogahoudingen.
Tibetaanse yoga zwolle.
klik Droomyoga Zwolle. Tibetaanse yoga met de 9 reinigings-ademhalingen en de 5 staande Tsa Lung oefeningen. In onze groepen werken we o.a. met 2 oefeningen om heldere, rustige en krachtige levensenergie te bevrijden. De oefeningen worden bij voorkeur gedaan s morgens én s avonds om zo de nacht en de dag te reinigen.

Contacteer ons