Resultaten voor yoga almere

yoga almere
yoga - Hobbykok gezocht retraite.
Persoonlijk onderzoek naar themas die leven, rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor het deelnemen aan stilte en geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindful samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingenwerk, ruimte om elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, lekker eten, kamp of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, persoonlijk onderzoek, alleen of samen. En bovenal niks moeten maar vooral rust en ruimte en een fijne tijd voor jezelf. Tijd voor jezelf om de balans op te maken, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans. Deze retraite is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving. Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping en spirituele groei. Rust en ruimte voor jezelf, reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan.
yoga - In een weekend leer je een Klassieke Massage geven.
bekijk de voordeelpakketten. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten! bekijk het provo pakket. Deep Tissue Massage. Bij Deep Tissue Massage of Deep Muscular Technics richten we ons op spieren en bindweefsel. Het bindweefsel en de spieren diep in het lichaam worden los gemasseerd, waardoor ze op hun natuurlijke plaats worden gebracht. 205 per persoon. De Cursus Partnermassage is exclusief voor jou en je partner, vriend of vriendin. Je leert basistechnieken vanuit de Klassieke Massage, en doet ervaring op in het geven van massages. Je kunt deze cursus natuurlijk ook cadeau geven. 130 per 2 personen. Klassieke Massage één dag. Deze Klassieke Massage cursus van 1 dag is speciaal voor mensen die geen tijd hebben voor een hele weekendcursus, maar toch graag goed willen leren masseren. Het is een privé massage cursus voor 2 personen. 260 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage.
yoga - Cursus iPhone Programmeren.
Cursus Data Analyse met Python. Cursus Data Analyse met R. Cursus Data Science met Python. Cursus Database Ontwerp. Cursus Design Patterns. Cursus Django Web Development. Cursus Docker Containers. Cursus Dojo Toolkit Programmeren. Cursus Drupal Web Development. Cursus Dynamic HTML. Cursus Eclipse Introductie. Cursus Elastic Search Fundamentals. Cursus Fitnesse Acceptatie Testen. Cursus Flask Web Development. Cursus Functioneel Programmeren. Cursus Git Fundamentals. Cursus GIT voor Developers. Cursus Go Programmeren. Cursus Grails Programmeren. Cursus Groovy Programmeren. Cursus Hadoop voor Big Data. Cursus HTML Fundamentals. Cursus HTML5 en CSS3. Cursus IIS Administration. Cursus Internet en Intranet Concepts. Cursus iOS Development met Objective C. Cursus iOS Development met Swift. Cursus iPhone Programmeren. Cursus Java Certificering. Cursus Java Data Access met Hibernate. Cursus Java Data Access met JPA. Cursus Java Development met Spring. Cursus Java EE EJB Business Components. Cursus Java EE Overview. Cursus Java EE Portlet Programmeren. Cursus Java EE Technologies.
New Health: nieuw yogacentrum in KruidenwijkYoga" werkt genezend en preventief" Almere Deze Week.
Yoga" doet iedereen goed, jong en oud." Naast de yogalessen geeft Elverding ook reiki en diverse massages. Van" klassieke tot hot stone massage" Op de website www.new-health.nl staan een duidelijk overzicht van alle massages. Ook" in bedrijven geef ik massages." 1333 EM Almere.
personal trainer almere
GAIA House of Yoga Almere Wereld van Yoga.
1338 EG Almere. Bezoek de website. Meer over GAIA House of Yoga. DE YOGACADEAUBON IS HIER NIET TE BESTEDEN. Gaia House of Yoga is een holistisch yogahuis met als basis de Koninklijke Raja Yoga. Bij Gaia House of Yoga in Almere-Buiten kan je bij het eerste Gaia House of Yoga in Nederland alle vormen van yoga beoefenen.
personal trainer almere
Sportverenigingen U-Z Sportverenigingen Sporten in Almere Gemeente Almere.
Stichting behoud Almeerse Botter AM1. Waterski vereniging Almere Lido. Watersportvereniging Almere Haven. Watersportvereniging De Blocq van Kuffeler. Windsurfvereniging Almere Centraal. Zeilvereniging De Roerkoning. Eénwieler vereniging De Kameleon. Fiets Race Toer Club Almere FRTCA. Windsurfvereniging Almere Centraal. Yoga en ontspanningscentrum Almere.
almere centrum
Home Parusha Yoga.
Bedrijfs Yoga Stoelmassages. In Almere Haven geef ik Raja yoga en Hatha yoga les aan mensen die bewust van lichaam en geest willen zijn of worden. Lichamelijk fitter willen worden, geestelijk rustiger en emotioneel stabieler en het leven fijn is.
mindfulness almere
De Witte Steen Welkom bij De Witte Steen.
Buik en Yoga. Yoga op Maat. Yoga voor tieners 12 t/m 16 jaar. Voetreflexologie voor baby's' en kinderen. Yoga Balans in de overgang, 14 april 2019. Geplaatst op: 20 Februari 2019. Als zoute tranen stromen en verstillen in kristallen van wijsheid.
nijmegen centrum
Yoga Studio Almere Lesrooster.
In deze les is er ruimte voor meditatie en hieromheen de aandacht voor Yoga houdingen en ademtechniek. De les is geschikt voor alle niveau's. Deel deze les. Woensdag 4 juli. Yoga rustige les vorm. In deze les is er ruimte voor meditatie en hieromheen de aandacht voor Yoga houdingen en ademtechniek.
online
GAIA House of Yoga Almere, 5, 10, 20 óf 1 maand onbeperkt yogalessen: bespaar 80% in Flevoland via Social Deal.
Bedrijfspagina Website Deel deze deal. GAIA House of Yoga Almere. GAIA House of Yoga is een holistische organisatie die yoga en meditatie inzet om mensen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau bewust te maken van zichzelf en de wereld om hen heen.
2e hands spullen verkopen
ZW Yoga.
Als je voor onze cursus kiest dan kun je het volgende verwachten.: Het beoefenen van op yoga gebaseerde oefeningen die je ondersteunen en sterk maken tijdens de zwangerschap, bevallingen na de geboorte. Het visualiseren en oefenen van de verschillende bevallingstechnieken. Begrijpen wat er met je lichaam gebeurt en leren hoe je hier mee om kunt gaan tijdens het zwanger zijn, de bevalling en het ontzwangeren. Theoretische informatie omtrent het zwanger zijn, de bevalling en het ontzwangeren. Een moment voor jezelf om te ontspannen en contact te maken met je baby. Samen genieten van de zwangerschap met andere mamas in wording. Deelnemen aan de cursus kan vanaf je 20 ste week. De cursus bestaat uit 10 lessen tijdens je zwangerschap en 2 lessen ontzwangeren, 6 weken na de bevalling. Deze les wordt in groepsverband gegeven van ongeveer 10 personen. Locatie: Cherries People 1e etage ingang Punch Club, Antennestraat 12 Almere Stad.
jockstraps online shop

Contacteer ons