Op zoek naar hatha yoga maastricht?

hatha yoga maastricht
Yogaplace Maastricht.
Yoga Nidra training YP20 introductie YP5. Yogaplace Maastricht is een complete yogaschool, voorzien van alle faciliteiten. Gelegen in het gezellige en bruisende stadsdeel Wyck, vind je bij Yogaplace een ontspannen omgeving om de tijd te nemen voor jezelf, terwijl je je focust op je yoga practice.
yoga amsterdam zuid
Aruna Yoga Maastricht Hatha en Vinyasa yoga Maastricht.
De hatha yoga opleiding heb ik gevolgd bij de Yoga Academie Nederland in Amsterdam en de vinyasa yoga opleiding bij de Johan Noorloos Teacher Training in Amsterdam De Nieuwe Yogaschool. Yoga is voor mij heel waardevol en het doet mij goed dit ook aan anderen over te brengen. Ik ben erkend yogadocente en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Yoga Alliance. Ik geef yogales sinds 2010. Frankenstraat 122, Maastricht.
mediums
Groepslessen Hatha-Yoga EQuilibrium Maastricht.
In deze lessen wordt veel aandacht gegeven aan de regeneratieprocessen van het lichaam. Wat is Yoga eigenlijk? Het woord Yoga komt uit een eeuwenoude oosterse taal, het Sanskriet, en het betekent integratie of eenwording. In de klassieke yoga betekent dat onderricht in o.a.
bp tankpas
Hatha Yoga Maastricht.
Hatha Yoga Maastricht is een zeer toegankelijke stijl van Yoga voor jong en oud, bij Hatha Yoga Maastricht wordt veelal de volle diepe ademhaling gebruikt full yogic breath, maar ook de asanas zijn zeer wisselend en niet in een vaste sequentie.
miele vaatwasser
Yoga Yoga and more Maastricht.
Dan is yoga misschien wel wat voor jou! In onze yogastudio Yoga More Maastricht, nemen we je mee in de wereld van de Hatha Yoga. Bij Hatha yoga van Yoga More Maastricht beweeg je met aandacht voor je lichaam, je adem en je gedachten.
handdoek bedrukken
Yogaplace: dé plek voor yoga in Limburg.
Student Yoga Maastricht. Vinyasa Flow Yoga. Yoga for Runners. Yoga dagbesteding PGB. Yoga at your desk training. Pre-Teacher Training YP40. Yoga Docenten Opleiding RYT200. Therapeutische Adjustment training YP100. Trauma Healing part 2 YP5. The art of teaching Ashtanga Vinyasa based Yoga YP25.
ehbo cursus maastricht
Introductie Monique Hennen Yogaklas.nl Maastricht e.o. Monique Hennen.
Yoga voor volwassenen. In onze samenleving met ontelbare mogelijkheden en afleidingen, worden we steeds verder van onszelf verwijderd. We nemen te weinig tijd voor ons zelf. Te weinig tijd om stil te staan bij ons lichaam en ons algemeen welbevinden.
de leraren Yoga Maastricht.
Zelf beoefent ze zon 10 jaar Iyengar en Hatha yoga en gebruikt deze ervaring in haar lessen. Ze volgt regelmatig cursussen en workshops op het gebied van yoga, anatomie bekkenen mindfulness Donna Farhi, Montse Cob, GDS Methode, Anatomie van de Beweging, en Spinning Babies. Naast het geven van yogalessen is Judith doula en volgt zel de opleiding Verloskunde in Maastricht.

Contacteer ons