Meer resultaten voor yoga opleiding limburg

yoga opleiding limburg
Docenten Yoga Studio Limburg.
Toen ik kennis maakte met yoga raakte ik al snel onder de indruk van de diepgang en de veelomvattendheid ervan. Ik ben dan ook een yogadocentenopleiding gaan volgen bij Yoga Opleidingen Limburg YOL onder leiding van Lucie Dirksmeier. Na afronding hiervan heb ik eveneens bij YOL een driejarige meditatietraining gevolgd. In 2015 heb ik me laten bijscholen in Critical Alignement Yoga door Gert van Leeuwen in Amsterdam. Op dit moment ben ik bezig met de yogatherapie-opleiding bij Critical Alignement Yoga die ik in juni 2016 hoop af te ronden. Om tot ontspanning te komen zijn mijn lessen vooral gericht op de verstilling van de geest de vertraging van de beweging en de verdieping van de adem.
Opleidingen Do-In School.
Je leert Do-In yoga door te delen middels een groeps of privé les. Je rondt deze module af met de certificering Do-In Yoga basic teacher. certificering Do-In Yoga teacher. Met module 3 begint de Do-In yoga teacher training. Verken je zelflerend vermogen verbind je met je innerlijke stem en ontwikkel je vaardigheden als docent. Deze training is bedoeld voor Do-In yoga basisdocenten die hun techniek willen verbeteren en hun repertoire willen uitbreiden. Vooropleiding Do-In Practitioner 1 en 2. Klik op een van de onderstaande links voor meer informatie. waar en wanneer voor wie inhoud.
Yin Yoga Opleiding.
Module 2 van donderdag t/m zondag 16-17-18-19 november. In 2011 is de eerste yin yoga docentenopleiding in Nederland via Bivag van start gegaan. Deze opleiding treedt in de voetsporen van Paul Grilley grondlegger van de yin yoga. De essentie van deze opleiding is vierledig functionele anatomie als basis kennis van het bindweefsel en kennis van de energetische leer waaronder chakras en meridianen en de integratie van de yin yoga binnen het herstellen van klachten bij pathologie. Anatomische kennis en kennis van de energetische leer en kennis van pathologie zijn belangrijk bij het geven van elke vorm van yoga. Daarom is deze docentenopleiding niet alleen geschikt voor aanstaande yogadocenten. Het is ook een waardevolle aanvulling voor ervaren yogadocenten en zorgprofessionals.
Yoga Opleidingen Limburg.
Vanaf 1963 volgde zij lessen bij Saswitha in Den Haag en van 1975 tot 1990 beoefende zij intensief Iyengar yoga. Vanaf 1985 heeft zij een eigen yogapraktijk in Sittard. Zij is medeoprichter van Yoga Opleidingen Limburg 1990 en heeft de leiding over de opleidingen. In de opleiding tot yogadocent verzorgt ze samen met Anne Kanters de praktijk en theorielessen. Tevens verzorgt zij met Anne Kanters de module zwangerschapsyoga de module yoga voor mensen met bewegingsbeperking bijscholingen voor yogadocenten en trainingsweekenden voor docenten en belangstellenden alsmede de meditatietrainingen vanuit de Tibetaans boeddhistisch traditie. Daarnaast geeft zij individuele begeleiding op basis van adem en ontspanningstechnieken en meditatieve bewegingen Kum Nye en stervensbegeleiding. Zij volgde bij Tenzin Wangyal Rinpoche gedurende 12 jaar een studieprogramma.
Yoga opleiding Tsondru Opleiding Yogadocent.
Yoga Opleiding Tsondru Kijk verder op onze site voor alle informatie over onze opleiding voor yogadocent.
Erkende Yoga Docenten Opleiding Arhanta Yoga Ashrams.
In onze yoga ashram in India organiseren we net als in de ashram in Nederland een yoga docenten opleidingen die erkend wordt door Yoga Alliance.Aan het einde van vier intensieve weken zal de cursist over een sterke.
Ilse.
Wieneke van der Aa Pura Yoga Roermond. Email. Facebook. Instagram. Twitter.
Workshop Pralaya Yoga met Robert Boustany maart 2013. PRANA YOGA FLOW 50 hr RYT Teacher Training 1 met Alberto Paganini 2013. Kinderyoga Opleiding docent Kinderyoga bij Yoga Opleidingen Limburg Sittard 2011. Yoga beoefening diverse vormen van zwangerschapsyoga Poweryoga hatha yin yoga tot Bikram yoga sinds 1998. Pilates Opleiding docent Ground Control Pilates level 2 bij Pilates Company Debbie Jenner Amsterdam 2013. Pilates voor senioren bijscholing via Pilates Company 2012. Pilates Opleiding docent Ground Control Pilates level 1 bij Pilates Company Debbie Jenner Amsterdam 2011. Pilates Yoga Fusion workshop via Pilates Company Debbie Jenner Amsterdam 2013. Les Mills instructor BodyBalance 2013 2016 inclusief kwartaalworkshops. TAROT cursus jan dec 2016. SUP safety rescue WSA certified april 2016. REIKI 1 januari 2015.

Contacteer ons