Op zoek naar yoga venlo?

yoga venlo
Yogacentrum De Zonnegroet Venlo voor diverse vormen van yogales.
In de periode 17 november 11 december wordt in Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo de documentaire Walk With Me vertoond. Walk With Me. Iedere eerste vrijdagavond van de maand, van 21.00 tot 22.00 uur opent ons centrum haar yoga studio om te mediteren.
mindfulness venlo
Meditatie en meer Venlo.
Geplaatst op 30 april 2011 door admin. Wil je jezelf goed voelen, leren je lichaam en geest te ontspannen of meer energie krijgen? Meditatie en Meer Venlo biedt individuele begeleiding, meditatie en dru yoga waardoor je weer terug in balans komt.
personal trainer venlo
Yoga in Blerick Lente Lente. Menu.
Yoga voor bijzondere kinderen. Yoga op locatie. Yoga op de basisschool. Yoga op het voortgezet onderwijs. Yoga workshop voor professionals en MBO/HBO studenten. Yoga in Blerick. Yoga in Blerick. Lente Lente geeft op maandag, dinsdag en woensdag Hatha-yoga aan volwassenen in Blerick.
relatietherapie venlo
home Relax Centrum Venlo.
Holistische Ontspannings Praktijk Venlo. Reiki behandelingen Holistische Energetische Healing Bach Bloesemremedies Massage Energie op locatie Chakra healing MIR methode Klankschaal Mindful coaching. Yoga de Zonnegroet. Benieuwd naar wat Yoga voor jou kan betekenen? Maak kennis met diverse zachte, vriendelijke vormen van Yogales en Lu Jong.
fotolijsten
Yoga CheckVenlo. logo-small. logo-wide.
De cobra, downwards-facing dog en child's' pose. Het zijn slechts een paar van de vele poses die je gaat leren bij hatha yoga van Student Sports Venlo. Trainer Filippo leerde de kneepjes van het vak in India en brengt deze nu over op studenten in Venlo.
Basic-Fit Sportschool Venlo Nijmeegseweg.
Waar vind je Basic-Fit Venlo Nijmeegseweg? Onze club ligt aan de woonboulevard Venlo schuin tegenover winkel Prenatal en vlakbij het winkelcentrum t Trefcenter. Je kijkt tijdens het sporten uit op de woonboulevard. Onze sportschool in Venlo is zo bijzonder omdat er een groot gratis parkeerterrein is.
Doe mee met Yoga bij Fit Focus Venlo.
Yoga bij Fit Focus Venlo. Het woord yoga is afgeleid van het Sanskriet woord Yug dat verbinding betekent. Het gaat dan om de verbinding tussen lichaam en geest. De yoga van Patanjali, die ongeveer 200 jaar voor Christus leefde, vertegenwoordigt de langdurige ontwikkeling van yoga als filosofische stroming.
Hatha Yoga Venlo.
Voor meer informatie over acupunctuur, integrale en hatha yoga, bedrijfsyoga, meditatie en yogatherapie kunt u de knoppen boven aan de pagina aanklikken. De yogalessen worden in Venlo en Maasbree gegeven en de acupunctuur in Venlo en Meerlo. Acupunctuur, Integraleyoga en Welzijn.

Contacteer ons