Op zoek naar yoga soest?

yoga soest
meer dan YOGA Yoga Hilversum Yoga Soest Welkom.
Yoga Hilversum Yoga Soest Yoga Zeist. Meer dan Yoga voor jou. Mijn doel is door het geven van persoonlijke aandacht je te ondersteunen om vitaler, evenwichtiger, vrolijker en dus met plezier in het leven te staan. Daarbij geldt jouw eigen kracht als uitgangspunt.
stelvoet
riavoerman Dru Yoga.
De docentenopleiding was een logisch vervolg.Sinds 2011 heb ik mijn eigen yogapraktijk in Soest, waarbij ik op dit moment met veel plezier les geef aan kinderen én volwassenen. Ook assisteer ik sinds het najaar van 2016 bij de Dru Yoga Docentenopleiding van Dru Netherlands.
museum arnhem
Betsie Smeerdijk Yoga Centrum Soest.
Yoga Centrum Soest. Leven en werken vanuit innerlijke rust. Workshop 1 april zaterdag de kracht van Liefde leven vanuit je hart. Workshop zaterdag 6 mei Spreken vanuit je hart. Welkom op de website van Yogacentrum Soest., de website van Yogadocent Betsie Smeerdijk.
tuinhuisje
De Wilde Roos: Praktijk voor Yoga, Ayurveda en Aurareading.
Daarnaast werkt zij met kinderen met leerproblemen. Klaas-Jan van Velzen is ayurvedisch therapeut, healer en yogaleraar. Hij studeerde sociale wetenschappen en is docent op Alandi Retreat Site en de Yoga Academie Nederland. Hij schreef vier boeken: Holistische" psychotherapie" Yoga" Chakra's, Ayurvedische" ochtend wandeling" en Klankmeditatie" uitg.
zwaard
We Do Yoga Yoga in Soest, gespecialiseerd in Kundalini.
We Do Yoga lessen. We Do Yoga is een yogastudio in Soest waar je elke dag van de week al je yoga behoeftes kan vervullen! Verhoog je bewustzijn met Kundalini, vindt ontspanning met Hatha yoga, bouw kracht op met Vinyasa, versoepel je gewrichten met Yin yoga of verbind met je zwangere lijf met Zwangerschapsyoga.
Dru Yoga Soest Yoga voor Kinderen Lesrooster.
Dru Yoga Soest, Di Lassostraat 65, 3766EB Soest. ingang in hal, direct naast lift. Nog 4 beschikbaar. Dru Yoga Soest, Di Lassostraat 65, 3766EB Soest. ingang in hal, direct naast lift. Nog 1 beschikbaar. Dru Yoga les. Dru Yoga Soest, Di Lassostraat 65, 3766EB Soest.
Yoga Lijf Visie.
Bij een XD-les gebruiken we altijd de boogjes en zullen met name de achterover buigingen en omgekeerde houdingen wat pittiger zijn. Zie dit vooral als een uitnodiging; ook in pittige les is het vertrekpunt ontspanning en dus mildheid! Prijzen voor de CAY-lessen in Soest.:
Puur Yoga Soest voor hatha yoga.
Kom ervaren wat yoga met je doet! De lessen worden gegeven in de Montessorischool in Soest op zondagochtend van 9.30 tot 10.45 uur en op donderdagavond van 20.30 tot 21.45 uur. Ontdek wat yoga voor jou kan doen en meld je aan.

Contacteer ons