Resultaten voor yogalessen

yogalessen
YOGAPLAZA yoga voor iedereen.
Binnenkort ook cursussen, zoals Mediteren Basis, die je gemakkelijk vanuit huis kunt volgen. Boek nu een gratis proefles yoga. Sinds 2003 fijne yogalessen die je dagelijks kunt volgen in onze sfeervolle yogastudio, nu ook thuis on demand met online yoga en cursussen.
ontslag met wederzijds goedvinden
Yogalessen Dolfijn Wellness.
Yogalessen zijn voor iedereen een effectieve manier om lichaam en geest in conditie te brengen en te houden. Yoga helpt je om meer in contact te komen met je lichaam en de verbinding tussen lichaam en geest opnieuw te maken.
nilfisk multi 20 t
Individuele yogales LEMON TREE Yoga Studio.
Workshop yoga kennismaking. Workshop yoga voor een gezonde rug. Workshop yoga tegen hoofdpijn. Je kunt bij Lemon Tree Yoga Studio ook individuele yogalessen volgen. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen.
opleiding praktijkmanager
YogaHathi Yogalessen.
Hatha yogalessen: oefeningen langer vasthouden. Hatha yogalessen beginnen met een lichte opwarming, dan doe je een aantal asana's' oefeningen en als laatste een ontspanningsoefening. Je doet de oefeningen op blote voeten en op een matje die liggen hier klaar voor je, maar je mag ook je eigen matje meenemen.
nederlandse transplantatie stichting
Annie Boekhout: Aurin Yogacentrum voor yogalessen in de gemeente Sluis, Zeeuws-Vlaanderen Zeeland.
Na ontvangst van uw betaling bent u ingeschreven en ingedeeld in een groep naar keuze. Cursusbijdrage yoga 2015 / 2016. Yoga Volwassenen: 310 euro per jaar of in 2 termijnen van 155 euro. Yoga 65 / Studenten: 260 per jaar of in 2 termijnen van 130 euro.
petjes bedrukken
Yoga lestijden en kosten bij De Zonnewijzer in Drunen, Centrum voor Bewustwording en Heling.
De yogalessen met een I worden gegeven door Ilona Merkx telefoon 06-40710288. De yogalessen met een E worden gegeven door Esther van Roozendaal telefoon 06-46755569 of 0416-379938. De yogalessen met een P worden gegeven door Petra Gorter telefoon 06-17467577. Alle overige yogalessen worden door Hellen van Geffen gegeven telefoon 0416-378029.
nadelen e sigaret
Yoga Lessen Yoga Etten-Leur.
Lees meer Prive Yoga. Yoga Etten-Leur biedt ook individuele yogalessen, speciaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Privé Yoga kan je helpen als je met yoga wilt begin. Lees meer Restorative Yoga. Restorative yoga brengt lichaam, hart en geest terug in balans.
Yoga lessen uitgebreid! Rebelsport Huizen.
Yoga lessen uitgebreid! Er zijn twee nieuwe lessen yoga gestart: vrijdag 07.45 tot 08.45 uur, de docent is Gyulia dinsdag 08.15 tot 09.15 uur, de docent is Marie Louise Leslie Pringle. Het gehele rooster staat op onze site en in de App.

Contacteer ons