Resultaten voor yoga amsterdam

yoga amsterdam
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Yoga Lifestyle Studio Kundalini Yoga les in Amsterdam Yogales en meditatie.
Sadhana is onze dagelijkse vroege ochtend yoga discipline. Tijdens de 2.5 uur voor zonsopgang onder begeleiding yoga beoefenen en mediteren voor je spirituele ontwikkeling. Sadhana maakt je sterk en stralend. Kenmerkend voor Kundalini Yoga zijn de dynamische oefeningen de aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's. De oefeningen helpen je bewust te worden van je fysieke mentale en emotionele gesteldheid en tegelijkertijd deze positief te beïnvloeden. Op deze manier kom je er zelf al snel achter wat Kundalini Yoga met je doet en wat het voor je kan betekenen. De nadruk ligt op de ervaring zelf. Al bij mijn eerste Kundalini Yoga les voelde ik een verandering in mijzelf.
Yoga studio Amsterdam Delight Yoga.
Je bent altijd welkom bij Delight Yoga met meerdere studios in Amsterdam centrum en Den Haag. Onze authentieke yoga lessen worden gegeven in het Engels door de inspirerende internationale leraren. Onze passie voor yoga gaat verder dan alleen yogalessen.
Amsterdam Yoga Centre Yoga lessen pranayama en lerarenopleiding.
Welkom in het Amsterdam Yoga Centre een degelijke en kleinschalige Yoga school in het hart van de stad. Op deze site vind je informatie over onze visie op yoga over het lesprogramma de Yoga Docenten Opleiding en over ons. Sinds 1998 wordt in onze studio die verborgen ligt op de tweede verdieping in een 17de eeuws pand aan de Singel in een betrokken sfeer en met persoonlijke aandacht les gegeven in alle vormen van klassieke Yoga toegespitst op de behoeften van deze tijd en op de behoeften van ieder individu.
Yoga Lifestyle Studio Kundalini Yoga les in Amsterdam Yoga lessen en opleidingen.
Bel of mail naar 06 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken. Yoga Lifestyle / Groenburgwal 9G / 1011 HR Amsterdam. mail login algemene voorwaarden privacy voorwaarden.
Yoga Yogaschool in Amsterdam Noord.
Yoga in Amsterdam Noord. Jouw plek in Amsterdam Noord voor yoga pilates en mindfulness. Met aandacht voor iedereen op elk niveau. Voel je direct thuis en welkom in onze twee warme en sfeervolle yogastudios in Amsterdam Noord in de Vogelbuurt en op het NDSM terrein. We bieden meer dan zestig inspirerende yoga pilates en meditatielessen aan per week gegeven door een team van ervaren docenten. Yogaschool Noord is niet alleen een plek voor de beoefening van yoga en pilates maar vooral ook een plek die voelt als thuiskomen.
Thriveyoga Lesrooster Oost Tweede Atjehstraat 55 Amsterdam.
Thrive Yoga studio IJburg IJburglaan 961 1084 EN Amsterdam. 31 6 18 03 09 09 info@thriveyoga.nl. Thrive yoga studio Zeeburg Sumatrakade 1 1019 BJ Amsterdam. Thrive yoga studio Oost Tweede Atjehstraat 55 1094 LD Amsterdam.
Yoga in Amsterdam en Den Haag Delight Yoga.
Je bent altijd welkom bij Delight Yoga met meerdere studios in Amsterdam centrum en Den Haag. Onze authentieke yoga lessen worden gegeven in het Engels door de inspirerende internationale leraren. Onze passie voor yoga gaat verder dan alleen yogalessen.
Yoga Garden Yin Yang Studio.
Give your practice a boost with our Summer Special. 12 lessen voor 70 en 1 les voor een vriendin. Anatomy and philosophy based trainings to learn examine and practice. New trainings starting in October. Practice is the effort. Wij geloven dat een oprechte toegewijde yogapractice een groot verschil kan maken in ons leven. Het is een verrijking die energie inzicht en een doel geeft. Wij geloven dat de wereld warriors of compassion nodig heeft.

Contacteer ons