Resultaten voor yoga alphen aan den rijn

yoga alphen aan den rijn
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Yoga lesrooster t Lauwtje't' Lauwtje.
20.30 21.45 uur Dru zwangerschapsyoga Bodegraven. Dinsdag 19.00 20.15 uur Dru yoga Alphen aan den Rijn. 20.30 21.45 uur Mindful yoga Alphen aan den Rijn. Woensdag 19.00 20.15 uur Dru yoga Bodegraven. 20.30 21.45 uur Dru yoga Bodegraven. Donderdag 16.00 17.15 uur Dru yoga Zwammerdam.
bordeel den haag
Yoga Alphen aan den Rijn Elke dag yoga.
Na afloop drinken we thee en praten we wat na. Yogastudio Elke dag yoga is gevestigd in hartje Alphen aan den Rijn. De studio is licht en sfeervol ingericht, goed, gemakkelijk en veilig bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.
yoga meditatie
Kinderyoga in Alphen aan den Rijn en de rest van Nederland.
Bloesem Kinderyoga organiseert spontane Bloesem Pop Up Yogalessen op verschillende locaties in Alphen aan den Rijn en omgeving soms ook spontaan ergens anders in Nederland of Europa. Soms voor een goed doel. Soms gewoon omdat het leuk is en soms in samenwerking met een ander mooi en leuk initiatief. Deze yogalessen zijn in principe vrij toegankelijk tenzij anders aangegeven. Wil jij de Bloesem Pop Up Yogalessen zeker niet missen? Volg dan de Bloesem Facebook pagina enof schrijf je in voor het Bloesem Bloei Minizine ontvang een uitnodiging voor een Bloesem Pop Up Yogales. BLOESEM BIJ JOU IN DE STUDIO! Wil jij ook Bloesem Kinderyoga lessen bij jou in de yoga studio of praktijk?
rijschool alphen aan den rijn
Safa Yoga puur voor jezelf.
Met rust in je hoofd en beide voeten aan de grond? Maak dan nu vrijblijvend kennis met Safa Yoga en reserveer een proefles! Momenteel geef ik geen yogalessen. De eerste les is gratis en je mag 3 proeflessen bijwonen voor het bedrag van 2000. Daarna kost een losse yogales 1100, of kun je een rittenkaart aanschaffen. Een 5-rittenkaart kost 5000, en is 2 maanden vanaf de aanschafdatum geldig. Een 10-rittenkaart is 4 maanden na de aanschafdatum geldig en kost 9000. Ook een privéles is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen 4000. 31 6 11 69 39 97. Alphen a/d Rijn.
rijschool alphen aan den rijn
Over ons Flow Yoga Alphen aan den Rijn.
Deze opleiding wordt erkend door de vereniging van yoga docenten Nederland. Basiscursus, Yoga en Dans, door Magda Samson. Mediteren, praktiseren en doceren, door Loes van der Mee en Eva Boomsluiter. Bijscholing Yoga voor ouderen. Basis cursus shiatsu. Alphen aan den Rijn.
rijschool alphen aan den rijn
Iyengar yogastudio Elke dag yoga in Alphen aan den Rijn Foto van Elke dag yoga, Alphen aan den Rijn TripAdvisor.
Alphen aan den Rijn. Dingen om te doen in Alphen aan den Rijn. Elke dag yoga Afbeeldingen. Foto: Iyengar yogastudio Elke dag yoga in Alphen aan den Rijn. Elke dag yoga. Nr.9 van 10 dingen om te doen in Alphen aan den Rijn.
Docent Dru Yoga Nederland.
Vind een Dru Yoga docent Vind een Dru Meditatie docent. 06 33 789 581. Fysiotherapiepraktijk Keulen en Brusse. 2411 KW Bodegraven, ZH. Fysiotherapiepraktijk Keulen en Brusse. 2411 KW Bodegraven, ZH. Centrum voor Mindfulness Alphen. 2405 CS Alphen aan den Rijn, ZH.
Yoga-Alphen.nl Yoga in kleine groepen.
Yoga op de stoel in Oudewater. Yoga Studio Anja. Yoga in Alphen aan den Rijn in de wijk Gouwsluis. Yoga in kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht, yoga voor alle leeftijden, beginners en gevorderden. In ons drukke bestaan is het vaak zoeken naar balans.

Contacteer ons