Meer resultaten voor yoga naaldwijk

yoga naaldwijk
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Kim Yoga en ontspanning in Naaldwijk Sportonderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Kim Yoga En Ontspanning Naaldwijk. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Kim Yoga en ontspanning in Naaldwijk. Gerelateerde bedrijven Kim Yoga en ontspanning Naaldwijk.
Slotenmaker
Yogastudio Westland, Balans, evenwicht, rust en energie, dat is wat yoga je onder meer kan geven.
Yogastudio Westland beschikt over een prachtige, sfeervolle van circa 100 m2, die per dagdeel is te huren. De ruimte is bijvoorbeeld te gebruiken voor een groepsles, een cursus of een workshop. Yoga in Frankrijk. In 2018 gaan we opnieuw yogaweken organiseren in Frankrijk.
loodgieter amsterdam
ASHA YOGA.
Ook is de ruimte te gebruiken voor andere manieren van spiritualiteit, creatief bezig zijn en lessen. Aarzel niet om je vragen te stellen via de mail of benader ons voor een persoonlijk gesprek. Yoga studio Asha. Raoul Wallenbergplein 4. 2671 GM Naaldwijk.
parking schiphol
Naaldwijk Archieven Power Flow Yoga.
We gaan nieuwe lessen introduceren, een samenwerkingsverband met Vivo for life, uitbreiding van het team en yoga detox kuren met begeleiding aanbieden. Mindfulness en Miyochi vanaf 19 maart. Woensdagavond in Naaldwijk lessen door Vivo for Life. Miyochi Mindfulness, yoga en tai chi.
piercing den haag
UP to You Yoga Meditatie Westland.
Ben je beginnend yogi? En nieuwsgierig naar wat yoga voor jou kan betekenen? is speciaal voor die Lees verder. Wil je kennis maken met een actieve vorm van yoga? Meer ruimte in je lijf creƫren en leren Lees verder. Yoga Body Mind.
Sleutelmaker
Yogales in het Westland bij Yoga Be Senze Naaldwijk.
Daarom is een proefles altijd mogelijk! Uitleg thema meridianen. Souplesse in lichaam en geest. Evenwicht en inzicht. Be Senze op WOS. 1e Yoga Festival Westland 27 sept. Artikel magazine FOR YOU. Dreesplein 1, 2672 EA, Naaldwijk. Copyright 2017 Be Senze.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Sportcentrum De Pijl sporthal Naaldwijk WestlandYoga en Pilates Sportcentrum De Pijl sporthal Naaldwijk Westland.
Elke week wordt er door ons in kleine groepen Hatha yoga gegeven. Hier zijn fysieke, ademhalings en ontspanningsoefeningen de thema's' van afwisselende lessen, gegeven door Ilse Maarten Duijvestijn. Kaya yoga is elke woensdagavond in de ontspanningsruimte van Sportcentrum de Pijl aan de Bachlaan 1 in Naaldwijk.

Contacteer ons