Meer resultaten voor yogaschool amsterdam

yogaschool amsterdam
Dag van de Stilte 20.00-21.00 Stadsverlichting Meditatieavond de Nieuwe Yogaschool Amsterdam.
Wat is stilte? 20.00-21.00 Stadsverlichting Meditatieavond de Nieuwe Yogaschool Amsterdam. Zet in stilte je intentie voor de nieuwe week. Iedere zondagavond van 20.00 21.00 is er een stadsverlichting stiltemeditatie in De Nieuwe Yogaschool. We openen onze deuren voor iedereen die behoefte heeft aan stilte in de stad.
git
Home of Vijnana Yoga Samana Yoga Center Yoga Amsterdam.
Elke tweede zondag van de maand: Tijd: 17.00 tot 18.00 uur deur open om 16.45 uur De sessies zijn op donatiebasis. Bij Samana Yoga Center Amsterdam kun je 7 dagen per week terecht voor een ruim aanbod aan yoga, van dynamische flow tot rustige en restorative lessen, in de Vijnana yoga traditie.
Oranjecasino
Yoga in Amsterdam-West Yoga in de Baarsjes.
Yin en Yang in Amsterdam West. Yin yoga en waarom dit zo goed is. Gooi al die spirituele boeken maar weg! Als je bureaustoel in een parkeergarage staat. Toen ik in 2000 met het volgen van yogalessen begon, was het yogaleven in Amsterdam vrij simpel.
sunwarrior
Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.
Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Yoga is een weg voor het leven. Yogadocent word je dan ook niet zomaar, dat heeft tijd nodig.
Verhuisdozen
Geweldige nieuwe yogaschool opent zijn deuren in Amsterdam-Noord! Yoga International.
Om de hele buurt kennis te laten maken met wat Yogaschool Noord te bieden heeft, is er een speciale openingsactie voor alle nieuwe leden: voor slechts 35 kan je een maand lang onbeperkt yogalessen volgen! De yogaschool hoopt op deze manier zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren en te laten ervaren wat yoga voor hen kan betekenen.
seo webshop
Hartbiet Vegetarische Lunch.
De Nieuwe Yogaschool. De Nieuwe Yogaschool bevindt zich in een prachtig monumentaal pand in de Jordaan. Binnen de muren van de School worden op professionele en integere wijze yoga en meditatie beoefend. Naast een rijk en gevarieerd aanbod van yogalessen door professionele leraren biedt de Nieuwe Yogaschool teacher trainingen, workshops, evenementen, meditatie, massage, acupunctuur, ademtherapie en Pilates met als gemene deler: bewustwording.
ramen wassen
Dagelijkse schoonmaak Yogaschool Delight in Amsterdam.
Dagelijkse schoonmaak Yogaschool Delight in Amsterdam. In het hart van Amsterdam maakt Klynos schoon bij Delight Yoga. Een bijzondere yogaschool, waar men werkt vanuit passie, bevlogenheid en liefde voor deze vorm van ontspanning en in contact komen met de rust in jezelf.
YourCoach
Yoga Amsterdam en Badhoevedorp YARAYOGA a way of life.
Amsterdam Nieuw-West Sloten. Mindfulness privé training. Yoga en Mindfulness op de werkvloer. Thaise Yoga Massage. Yoga Deluxe Weekend. Yoga Amsterdam en Badhoevedorp. Wil je meer rust in je hoofd ervaren en lekkerder in je lijf zitten? Je balans weer vinden of juist behouden?
Uitvaartverzekering

Contacteer ons