Zoeken naar yoga badhoevedorp

yoga badhoevedorp
Hatha Yoga Kaivalya-trainingen.
Hatha Yoga Kaivalya-trainingen. elke vrijdag 930: 1100: uur Dorpshuis Badhoevedorp. Voor individuele coaching, mindfulness meditatie en yoga lessen. Kaivalya richt zich op bewustwording doormiddel van een combinatie van eeuwen oude en moderne technieken. Door deze technieken zal je een transformatie ervaren, die o.a.
Artist
Yoga Badhoevedorp Kaivalya Trainingen.
Ben je opzoek naar een coach, mindfulness trainer of voor een yoga les in de regio Amsterdam en omstreken: Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Haarlem, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Heemstede, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Hoofddorp of een andere plaats? Je bent van harte welkom.
wasmachine
Yoga Amsterdam Nieuw West Badhoevedorp.
Je leert met fysieke en mentale weerstand om te gaan wat overgaat in open en ontspannen aandacht in de realiteit van het moment. De inspiratie komt o.a. uit de yin yoga, yoga nidra, kundalini yoga, critical alignment, hatha yoga en mindfulness.
beste probiotica
Yogapraktijk Mooi van Binnen en Buiten Badhoevedorp.
Yogapraktijk Mooi van Binnen en Buiten Badhoevedorp. Yogapraktijk Mooi van Binnen en Buiten Badhoevedorp. Yogalessen voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen, waarbij genieten, voelen en plezier centraal staat. Al mijn lessen worden geïnspireerd door de kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb verzameld. Dit betreft RajaYoga, astrologie, kindercoaching, Voice-Dialoguetherapie opleiding, training in intuïtief tekenen, Mindfulness, Deugdenproject, Chakrafilosofie, KinderYoga, Yoga en Anatomie en mijn diepe interesse naar het leren leven vanuit je Hart.
escape room
Yin en Vinyasa Yoga GezondheidscentrumBadhoevedorp.
Ligging Gezondheidscentrum Badhoevedorp. Vinyasa en Yin Yoga. Lichaam en geest in perfecte balans. De Indonesische Rery vertelt vol enthousiasme over haar yogalessen die zij al enige tijd verzorgt. Sinds kort kunnen ook ondernemers en inwoners uit de regio Badhoevedorp profiteren van de gezondheidsvoordelen van yoga.
Coming soon: YinYang Yoga in Badhoevedorp Karada Coaches Personal training, Lifestyle Fitness.
Naast Personal Training onder begeleiding van Master Trainer Michel van der Lijcke bieden wij met ingang van. 16 augustus ook YinYang Yoga aan in Badhoevedorp in het prachtige Inner Health Centre van Mabel van den Dungen onder begeleiding van Alice.
De YogaJuf Yoga en Ontspanning voor kinderen en volwassenen in Badhoevedorp en de Haarlemmermeer.
peuter, kinder, tiener en volwassenenyoga in de omgeving van Badhoeverdorp en de Haarlemmermeer. Meld je nu aan voor een gratis proefles! De YogaJuf geeft les aan volwassenen en kinderen uit Badhoevedorp, De Haarlemmermeer maar ook Amsterdam Osdorp, Sloten, Slotervaart, de Aker. De Yogajuf Badhoevedorp Telefoon: 06 23 96 52 20.
fabulous yoga Amsterdam Nieuw West.
De bon is goed voor een proefles bij Fabulous Yoga en kost 1000. Workshop Yoga en Schrijven. Wil je het nieuwe jaar geïnspireerd beginnen, je creativiteit vanuit een andere hoek ontdekken en je woorden vrij laten stromen vanuit ware ontspanning?

Contacteer ons