Meer resultaten voor yoga den haag

yoga den haag
3x bijzonder yoga in Den Haag Den Haag Studentenstad.
Weet je nog niet helemaal zeker of yoga jouw ding is en wil je het graag een keer uitproberen? Ik heb drie verschillende yogascholen voor je uitgezocht die net een tikkeltje meer doen én waar je proeflesjes kunt volgen. Balanzs is een yogaschool die in Den Haag en Rotterdam zit.
personal training den haag
Humme Yoga.
Welkom op de website van Humme Yoga, het goede adres voor. yoga en meditatie. De 7 Spirituele Wetten van Yoga van Deepak Chopra. groepsles en privéles. voor particulier en bedrijf. professionele begeleiding van door Deepak Chopra gecertificeerd docent. de perponcherstraat 118 2518 ta den haag 070 3521400 06 55808144 frits@hummeyoga.nl.
yoga rotterdam
Yoga Den Haag Winfried Termaaten. Kom voor een proefles!
Yoga Winfried Termaaten. Yoga in Den Haag. Groeps en privélessen, hatha yoga, yoga nidra en klankconcerten. Yoga Den Haag Winfried Termaaten. Winfried Termaaten is yogadocent in Den Haag en geeft yogalessen in zijn eigen yogastudio. Hieronder kun je iets lezen over de yogalessen en over Winfried.
yoga zeist
Diana van Gelder.
YIN YOGA LES XL. Welkom op de website van de Praktijk voor Yoga en Meditatie van Diana van Gelder. Deze mooie, intieme yogapraktijk bevindt zich in het centrum van Den Haag. Op vier dagen per week worden hier Hatha-yogalessen gegeven.
weer den haag
Home.
Yoga op de mat beoefenen ondersteunt je dan om yoga op jouw manier in het dagelijkse leven toe te passen. Wake-Up is de plek voor inspirerende hatha-yoga lessen in Den Haag, waar yoga mag gaan over innerlijke rust te vinden in alle momenten van het leven!
gym den haag
Hoe gaan naar Bikram Yoga Den Haag in S-Gravenhage via Bus, Sneltram, Trein, Metro Moovit.
Hoe lang duurt het om van Bikram Yoga Den Haag naar Station Den Haag Mariahoeve te gaan via de Metro? Het duurt 64 min om van Station Den Haag Mariahoeve naar Bikram Yoga Den Haag te reizen via de Metro E.
Yoga doet je goed! Ooievaarspas.
Probeer het maar eens uit! Praktijk voor Yoga en Meditatie Diana van Gelder Locatie. Buitenom 1 B 2512 XA Den Haag Wijk. Kijk voor meer informatie over de diverse cursussen, prijzen en lestijden op onze website. Alle leeftijden Meer informatie over aanbieder.
Kinderyoga tieneryoga lessen in Den Haag Yo! Yoga.
De stoerste, avontuurlijkste en leukste kinderyogastudio van Den Haag. Welkom bij YoYoga. Hier kun je spelen, lachen, springen, balanceren en fantaseren. Ben jij vandaag een hond, een kat, een krokodil of ben je liever stil? Als je goed luistert, hoor je de tijgers brullen. Kom, we gaan de jungle in. Aapjes zoeken en vlinders vinden. Afkoelen onder de waterval. Of met een raket naar de maan en onderweg de sterren tellen. We zweven boven de aarde. Kijk, ik zie mijn eigen huis! Duik je mee de zee in, dan volgen we de dolfijnen. Dobberen op de golven, schelpen zoeken. Alaska of Antarctica, de toekomst of het verleden. Kunnen we het verzinnen? Dan gaan we er naar toe. YoYoga is uniek. Alleen hier vind je de ideale mix tussen toneel en yoga.

Contacteer ons