Zoeken naar yoga amsterdam west

yoga amsterdam west
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
YogaFest Studio Westergasfabriek.
overzicht te zien doen. Practice Be and Connect. Toon op plattegrond Website 020-2149521. 0900 uur 2100 uur. 0900 uur 1800 uur. Yoga meditatie treatments shop cafe en on the go vind je in het monumentale pand van YogaFest Studio op een van de mooiste plekken in het Westerpark. Met uitzicht op groen en omgeven met stilte kun je in je drukke leven even thuis komen bij jezelf. En vandaar stap je zo weer het stadse dagelijkse leven in.
Tula yogastudio Yoga Amsterdam West.
De yogastudio in de Spaarndammerbuurt Amsterdam West met lessen in diverse stijlen. oa. ashtanga yin vinyasa zwangerschapsyoga. Max. 14 personen per les.
Rooster Yogaschool Amsterdam 2017 Amsterdam West Iyengar Yoga in 4 hoofddoelen.
5 mei 2018 @ 1530 1800. 06 532 665 87.
Groepspraktijk De Vries Yoga Amsterdam West.
Groepspraktijk De Vries is gespecialiseerd in fysiotherapie manuele therapie en haptonomie
MindfulYogaKids Kinderyoga Peuteryoga-dans OuderKind Yoga en Kindermindfulness in Amsterdam West en Oost.
ontspannen zelfbewuste en happy kids! Alle lessen op een rij. Mindfulness en Yoga workshops voor OuderKind. DOCENT MINDFULNESS YOGA VOOR KINDEREN. Ruim 10 jaar ervaring als leerkracht in het basisonderwijs. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben en met een fijn gevoel naar huis gaan.
Het Sportlokaal Yoga De Fysio Man Amsterdam West.
80% van onze patienten is binnen 1 tot 3 behandelingen klachtenvrij. De Fysio Man kent geen lange wachtlijsten is ook s avonds open en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Maak nu een afspraak. De Fysio man Amsterdam West. De Fysio Man is een vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk in Amsterdam West die werkt met de nieuwste methodes en inzichten in fysiotherapie chiropractie voeding en sport. Jan van Galenstraat 301 1056 CB Amsterdam. De RESET Reset je lichaam met behulp van Pilates. MaPa Fit Kids fitness training voor ouder en kind. Feestelijke opening van de nieuwe praktijk. Schrijf je in nieuwsbrief.
Yoga studio Amsterdam Delight Yoga.
Je bent altijd welkom bij Delight Yoga met meerdere studios in Amsterdam centrum en Den Haag. Onze authentieke yoga lessen worden gegeven in het Engels door de inspirerende internationale leraren. Onze passie voor yoga gaat verder dan alleen yogalessen.
Lessen Aerial Yoga Nederland.
van 2030 tot 2145. Losse lessen bijwonen mogelijk indien voldoende plek 1750. Aerial Yoga All Levels. Aerial Yoga All Levels. 1115-1230 Aerial Yoga All Levels. 1700 1815 Aerial Yoga All Levels. variabel afhankelijk van soort abonnement. Proefles/ losse les 15. van 1715 tot 1830. variabel afhankelijk van soort abonnement. Proefles/ losse les 15. Aerial Yoga Flow Aerial Yoga Restorative. van 1745-1900 Restorative1915 tot 2015 Flow. variabel afhankelijk van soort abonnement.

Contacteer ons