Meer resultaten voor yoga breda

yoga breda
YOGA voor 60 in BREDA.
Momentaal zijn er geen lessen. Je kan jezelf op de lijst aanmelden, dan krijg je bericht wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Hatha-Yoga 10 lessen. Vakantie dagen kunnen bevroren worden. Hatha-Yoga losse les. Te voldoen bij het begin van de les.
yoga rotterdam
Yoga studio Yoga Ginneken Breda Yoga Ginneken.
Een passie voor yoga, dans en pilates. Samen maken we Yoga Ginneken en bieden we een gevarieerd lesaanbod voor diverse leeftijden. Over Yoga Ginneken. Yoga Ginneken biedt ruimte voor bewustwording. Een omgeving waar je de tijd mag nemen voor jezelf. 4835 PE Breda.
wasmachine
home.
vrijdag: Yogasite.nl Breda. zaterdag/zondag en overige lessen. rooster Yogasite.nl en Enjoy Sports. Bij yogabase kun je terecht voor.: yoga op het werk. Yoga is een compleet systeem voor lichaam en geest. De praktische oefeningen en inzichten helpen om verbinding te maken tussen wat er in je omgaat en de wereld om je heen.
aanbesteding
Zero-Point contact.
10 mrt: Do-in yoga uitgebreid! 10 mrt: alles went, ook talent! 11 mrt: start mindfulness. 13 mrt: stilteretraite. 31 mrt: klank ontspanning. 11 apr: run yoga workshop. 17 apr: workshop Honger! Instituut voor innerlijke bewustzijn en stilte. 4811 CA Breda.
ombouw kliko
Yoga voor meer energie en balans bij bijnieruitputting 22-04-2017 Breda.
4812 BC Breda. 31 6 20013848. Veel vrouwen en mannen houden spanning vast in hun buik. En dat kan ervoor zorgen dat je vermoeid raakt door het dagelijkse leven, je vaker down voelt of sterke stemmingswisselingen ervaart. De oorzaak van deze klachten ligt vaak verborgen in een verstoring van de hormoonbalans, ook wel bijnieruitputting genoemd. Deze disbalans wordt mede veroorzaakt door chronische spanning in de onderbuik. Deze workshop is gericht op het ontdekken van onze buik, de zetel van emotie, vruchtbaarheid, creativiteit en intimiteit en het centrum van onze vrouwelijke kracht. Met behulp van pralaya yoga en ademhalingstechnieken word je je bewuster van het buik en bekkengebied, leer je waar je spanning vasthoudt, hoe je die los kunt laten en waar je meer kracht mag ontwikkelen.
Yoga Breda.
Integrale Yoga in Breda. Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent vereniging. Het beoefenen van yoga brengt je weer in contact met je ware Zelf. Integrale yoga is een volledige vorm van yoga. Deze vorm van yoga omvat veel elementen uit de traditionele yogavormen.
Wenteling Yoga Breda Wenteling.
Op zoek naar yoga in Breda? Welkom bij Wenteling! Wenteling werkt aan de bewuste groei van mens en organisatie met trainingen in yoga, mindfulness en meditatie. Op dit moment biedt Wenteling wekelijkse yogalessen in Teteringen/nabij Breda, workshops binnen bedrijven en individuele coaching.
Topsportplaza-Breda.
Maar echte kennis in yoga krijg je alleen maar door jezelf te ervaren. Misschien is het tijd om dit in de praktijk te brengen? U bent van harte welkom, ook als beginner! Kijk voor de tijden op het groepslessen rooster. BuikBillen, en Benen. Ben je geïntereseerd en wil je een keer ervaren hoe je resultaat gericht kunt sporten in een gemoedelijke sfeer? Aarzel dan niet en vraag nu een proefles aan in één van onze vestigingen. Vraag nu een proefles aan. Adres: Hambroeklaan 1. Postcode: 4822 ZZ Plaats: Breda.

Contacteer ons