Resultaten voor yoga deventer

yoga deventer
Yoga Wellfit MedicalFit Center.
Wellfit Sport, Health Wellness Center in Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning. Wellfit Sport, Health Wellness Center is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.
yoga deventer
Marieke Martens Kinder-en jeugdcoaching / Kinderyoga / Deventer.
Mijn hoofd is soms te vol en van yoga word ik rustig. Bij yoga hoef je ook niet te winnen. P 12 jaar. Bij yoga kan ik mezelf zijn. Op school vind ik dat moeilijk. Kinder en jeugdcoaching. 7414 AB Deventer.
wat is crowdfunding
Yoga Deventer.
Mantelzorgers ontspannen met de Mantelzorgpas bij Yoga Deventer. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij hoog in het vaandel bij Yoga Deventer en als mantelzorger is dat beetje, extra aandacht voor uzelf meer dan welkom. Yoga laat u terugkeren tot uzelf en geeft u perspectief, daar waar u dat misschien wel dreigt kwijt te raken.
boete berekenen oversluiten hypotheek
Yoga Dynamica Deventer.
Hoe te starten. Yoga Dynamica is een veelzijdige yoga studio in Deventer. Er wordt bijna dagelijks les gegeven vanuit de dynamische Hatha yoga en Ashtanga yoga oerbron. Daarnaast geeft en organiseert Yoga Dynamica regelmatig workshops door eigen docenten en inspirerende gastdocenten.
personal trainer deventer
Yoga Dance Yoga Dance.
Locatie Studio Perfect in Deventer. 13 en 27 jan, 10 februari, 10 maart en 24 maart, 7 april. Locatie DRW Moodstudios in Nijverdal. Najaar 2018, data worden nog bekend gemaakt. Yoga Basis Cursus. Start bij voldoende aanmeldingen minimaal 6 Inschrijven via mail.
vloerkleed
Yogica.
200 professionals in Den Bosch en Hoogeveen zijn beter geworden in coachen. Een 8 was de beoordeling. zaterdag 13 januari 2018. Workshop Kennismaken met mindfulness. maandag 15 januari 2018. zaterdag 27 januari 2018. De klassieke 8 weekse Training Mindfulness. Brinkgreverweg 13, 7413 AA Deventer.
camper verhuur
YogaBerry voor Yoga in Deventer: Yogalessen met kwaliteit in Deventer en omgeving.
Inmiddels geef ik dus twaalf keer per week yogales op diverse locaties in en rondom Deventer. Yoga in Deventer is nu al meer dan 30 jaar een begrip in Deventer, Twello, Gorssel, Epse en Terwolde. YOGA IN DEVENTER UIT DE BRON, INDIA.
Home.
We hebben de beschikking over een prachtige eigen ruimte in hartje Deventer. Hier vinden ook wekelijkse lessen plaats. Voor docenten en ervaren yoga-beoefenaars die Aplomb-yoga willen ervaren zijn er interessante bijscholingen. Deze zijn als bijscholing erkend door de VYN. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, met achtergrondinfo en oefensets. Het boek Yoga en Aplomb overgave aan natuurlijkheid bevat zon 130 paginas boordevol informatie, illustraties, en een opbouw van ongeveer 60 vooroefeningen.

Contacteer ons