Meer resultaten voor yoga deventer

yoga deventer
Home Satyam Yoga Hatha Yoga School Deventer.
Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Maike van Aartsen. Locaties in Deventer. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
personal trainer deventer
Over mijn yogalessen Praktijk Care.
Al mijn yogalessen zijn sterk geïnspireerd door Dru yoga en Okido yoga. Dru yoga staat voor het stille punt in jezelf, dat deel in je dat onveranderlijk en onafhankelijk. Deze vorm van yoga kenmerkt zich door veel vloeiende bewegingen en aandacht voor het Hartcentrum.
social return verplichting
Yoga Deventer in Deventer De Telefoongids.
Mijn naam is Gerreke van den Bosch en ik ben het gezicht achter Yoga Deventer. Ik ben al ruim 35 jaar met yoga bezig. Tijdens mijn verblijf in India werd ik aangeraakt door Yoga en de Ayurveda. Pas in 2000 besloot ik om yoga docente te worden.
gusto
Sundry Moves Yoga Lifestyle Winkel en Studio.
Sundry Moves for Kids. Zwangerschapsyoga en begeleiding. Yoga for men. Volg ons op Facebook. HOME Meld je aan voor een proefles! Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer.
studio deventer
Yoga Sportief Deventer.
Home Sport in Deventer Privé: Seniorensport 55 Yoga. Yoga is een oude oosterse leer die als doel heeft de mens te laten leven in evenwicht met zichzelf en zijn omgeving. Het beoefenen van Hatha yoga kan helpen bij het verkrijgen van een beter functionerend en gezonder lichaam; evenals bij het leren ontspannen en goed leren ademen.
Yoga Dance Yoga Dance.
Enkele dagdelen werk je interactief om jezelf te bekwamen in het lesgeven en vertalen van muziek naar Yoga Dance bewegingen. Cursus Yoga Dance docente. 6 en 20 okt, 3 en 17 november, 1 en 15 december 2018. Locatie Studio Perfect, Deventer.
Marieke Martens Kinder-en jeugdcoaching / Kinderyoga / Deventer.
Mijn hoofd is soms te vol en van yoga word ik rustig. Bij yoga hoef je ook niet te winnen. P 12 jaar. Bij yoga kan ik mezelf zijn. Op school vind ik dat moeilijk. Kinder en jeugdcoaching. 7414 AB Deventer.
Yoga Dynamica Deventer.
Hoe te starten. Yoga Dynamica is een veelzijdige yoga studio in Deventer. Er wordt bijna dagelijks les gegeven vanuit de dynamische Hatha yoga en Ashtanga yoga oerbron. Daarnaast geeft en organiseert Yoga Dynamica regelmatig workshops door eigen docenten en inspirerende gastdocenten.

Contacteer ons