Meer resultaten voor yoga drachten

yoga drachten
Welkom Like Yoga.
Special Needs Yoga. Alberta van der Heide. Leuk dat je Like Yoga bezoekt! Like Yoga geeft Hatha yoga lessen aan jongeren, kinderen en volwassenen in Beetsterzwaag. Like Yoga biedt je.: spierkracht en lenigheid om je lekker in je lijf te voelen.;
stropdassen
Carla Yoga Drachten.
ademtechnieken, visualisaties en een bodyscan. Men zegt wel dat 1 uur yoga nidra gelijk staat aan 4 uur slaap Soms doen we een stukje yoga nidra in de les en heel af en toe een hele nidra. Aandacht voor ayurvedische levensstijl en massage. Na oefeningen waarbij knieën, schouders, benen het zwaar hebben gehad, verzorgen we ze door een korte massage. Deze doe je zelf en is ook in het dagelijks leven erg handig! Het Blauwgras 11a, 9203 HH Drachten.
houten planken voor binnen
Yoga Sportschool Ebert.
kies voor makkelijke zittende kleding en trui/vest voor het laatste deel van de les. Voor meer Yoga: Yogastudio Yoga Gives More of Facebook Yoga Gives More. 2014 2016 Sportschool Ebert. Fitness Introductie Weken. 9203 CN DRACHTEN. Like ons op Facebook.
marbett stelvoeten
Yogascholen.
stuur mijn wachtwoord. meer dan yoga. Home Yogascholen Yoga Drachten. Yogaschool De Wilgen. Broekfinne 37 9213 RL De Wilgen. Dit is mijn yogaschool. Yogascholen in de buurt. Yoga met je Hart. 9204 JD Drachten. Route 2.3 km. 9202 MC Drachten.
tuinhuisje
Drachten Yoga met je Hart.
oefeningen 6e chakra. Yoga met je Hart Lessen Drachten. Tijd: maandag woensdagavond om 17.30 en 19.30 uur. Plaats: Wijkcentrum De Kouwe, Vogelweide 5. Data maandag: januari: 8, 15, 22, 29, februari: 5, 12, maart: 5, 12, 19, 26, april: 9, 16, 23.
Yin yoga.
Voor wie is yin yoga? Voor iedereen die optimale voorwaarden wil creëren voor gezond bewegen. Verder is aangetoond dat yin yoga voor mensen met stressgerelateerde klachten ook van grote waarde kan zijn. Een cursus yin yoga bestaat uit 10 lessen.
Yoga Gives More Drachten The space of practice, learning, sharing and caring.
Welkom bij Yogastudio Drachten: Yoga Gives More. Posted on februari 28, 2014 by William de Vries. Zoals de naam van de yogastudio al zegt: yoga geeft zoveel meer. Yoga verbetert flexibiliteit en lichaamshouding, versterkt spieren, vergroot bewegelijkheid van de gewrichten en is gezond voor de botten.
Yin Yoga Dansstudio Drachten.
De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. In eerste instantie zijn de houdingen bedoeld om langer in de lotushouding te kunnen blijven mediteren, maar het is vooral fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft.

Contacteer ons