Meer resultaten voor yoga utrecht

yoga utrecht
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Studio Natuurlijk Yoga en Pilates in Utrecht.
Dan is Studio Natuurlijk wat voor jou! Studio Natuurlijk is een Yoga en Pilates studio in het hart van Utrecht, opgericht door Nathalie van den Bovenkamp. Natuurlijk staat voor beweging in samenspel met je geest: geleid door jouw lichaam en professioneel begeleid. Meer Merken
lang parkeren schiphol
Yoga Utrecht: Ademtherapie, Yoga en Meditatie Utrecht Zuid Constance van Vliet WELKOM.
Yoga en meditatie. ZwangerschapYoga en Adem. Ademtherapie, Yoga en Meditatie Julianaweg 159, Utrecht tel. voor lessen Welzijn en Gezondheid in Utrecht met" yoga, adembegeleiding, stresshanteringzwangerschapsyoga, meditatie." Adem en Ontspanningstherapie. Yoga Meditatie/Hatha Yoga. Stresshantering /Adem en Onyspanningsbegeleiding. KundaliniYoga/ Raja Yoga/ Yogafilosofie. Meer info
makelaar amsterdam
Yoga-Utrecht.
Yoga is een weldaad voor mensen van alle leeftijden die bewust met het lichaam en het leven. om willen gaan. Yoga kan daarnaast zinvol zijn bij spanningen, concentratieproblemen en lichte. Tenslotte: een uurtje yoga kan gewoon verfrissend zijn en het gevoel geven. Bekijk Meer
Rijschool Amsterdam
Yoga Utrecht Yoga Point.
Denk hierbij aan zwangerschapsyoga, yoga pilates balance, recovery yoga, kinderyoga, seniorenyoga, bedrijfsyoga en yoga privélessen. U ziet, voor ieder wat wils bij Yoga Point in Utrecht. Verder kunt u bij ons een Yoga docent opleiding volgen en zult u in de toekomst online aan Yoga lessen kunnen deelnemen.
concurrentiebeding
Yoga Utrecht.org alle adressen van Yoga centra in Utrecht.
Adres: Oudegracht 227 3511 NJ Utrecht Zwangerschapsyoga locatie: Lange Nieuwstraat Centrum Utrecht 06 175 942 21 website: www.utrechtyoga.nl E-mail: info@utrechtyoga.nl Yogavorm: Hatha Yoga, Chakra Yoga, Yoga met mantra en meditatie Lesprijs: 115, voor 18 lessen met U-pas 90, Proefles 700, Yoga Asana.
rijbewijs utrecht
Yoga boom. bij het Park Utrecht Yoga met persoonlijke aandachtYoga bij het park.
De studio is centraal gelegen in het hart van Utrecht Noordoost tegenover het bruisende Griftpark. De perfecte plek om kennis te maken met yoga in een ontspannen en rustige sfeer. De kracht van Yoga bij het Park is de persoonlijke aandacht.
personal trainer utrecht
Kundalini Yoga Utrecht Lessen en informatie over Kundalini Yoga in Utrecht.
Kundalini Yoga in Utrecht. Maak weer kennis met kundalini yoga: 2 lessen voor 10 euro: meld je aan bij info@kundaliniutrecht.nl of geef je op voor de workshop op woensdagavond 18 oktober. Deze bijzondere en complete vorm van yoga houdt je jong van geest, scherp en gezond.
rijbewijs utrecht
Rooftop Yoga Utrecht, waanzinnige yogaplek met uitzicht op de Dom YogaCruise.nl.
De naam verklapt het eigenlijk al! Yoga op een dakterras in het hart van Utrecht met een spectaculair uitzicht op de Domtoren. Geef een like en volg alle insout, nieuwtjes, yogalessen etc etc van Rooftop Yoga Utrecht via de facebookpagina.:

Contacteer ons