Meer resultaten voor yoga utrecht

yoga utrecht
yoga rotterdam
Creatieve dans en yoga voor peuters en kleuters 3-5 jaar. Bij yoga Rotterdam kan je voor verschillende leeftijdsgroepen diverse lessen volgen op het gebied van yoga en dans Je kunt terecht op meerdere locaties binnen Rotterdam. Voor Chakradans en Meditatie kun je terecht in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam centrum. Voor zwangerschaps postnatale mama en baby en hatha yoga ben je welkom in Rotterdam Ommoord en in Kralingen. Kinder en tieneryoga wordt gegeven in Rotterdam Hillegersberg. Het gaat hier om de verbinding van lichaam en geest.
Yoga Moves.
Tends to fill fast. Click here to see all workshops. Yoga Moves General conditions. Subscribe to our newsletters.
metta meditatie
Yoga bij het Park Utrecht Yoga met persoonlijke aandachtYoga bij het park.
Yoga bij het Park is de inspirerende yogastudio van Dolores Bodenstaff Annemieke de Boer. De studio is centraal gelegen in het hart van Utrecht Noordoost tegenover het bruisende Griftpark. De perfecte plek om kennis te maken met yoga in een ontspannen en rustige sfeer. De kracht van Yoga bij het Park is de persoonlijke aandacht. De lessen worden gegeven in kleine groepen door Annemieke en Dolores enthousiaste ervaren Saswitha gediplomeerde docenten met een passie voor yoga. Die passie willen ze graag met je delen!
Kinderyoga Utrecht.
Kinderyoga is een speelse veilige en ontspannende manier om ieder kind zichzelf te laten zijn. We gebruiken traditionele yoga en vaak inspirerende verhalen als basis. Uiteraard worden de houdingen aangepast aan de belevingswereld van een kind. De lessen zijn vaak thematisch en afwisselend. We staan stil bij de adem beweging spel meditatie samenwerking muziek en fantasie. We oefenen vaak het gebruik van de zintuigen. Daarnaast is er altijd ruimte om te praten over de ervaringen en voor eigen inbreng. Bovenal is er aandacht voor ieder kind. Hierdoor leert je kind ontspannen en beter in contact te komen met zichzelf en anderen. Een kind mag zijn zoals hij of zij is.
Begin met yoga iYoga Utrecht.
Draag comfortabele kleren die niet al te wijd zijn. Het is het beste als de leraar je benen goed kan zien zoals in een legging of korte broek. Yoga doen we op blote voeten schoenen en sokken zijn niet nodig. Je oefent samen met andere mensen. Het is voor iedereen prettig als je fris gedoucht bent niet al teveel parfum of deodorant gebruikt en schone kleren draagt. De studio is uitgerust met voldoende matten en andere oefenmaterialen maar je mag natuurlijk altijd je eigen mat meenemen. Behoefte aan rust en bewegingsvrijheid? Onze Beginnerscursus is een perfecte manier om te beginnen. In 5 weken leer je de meest voorkomende houdingen en aanpassingen.
Yoga Utrecht Yoga Point.
Yoga is goed voor lichaam en geest. Yoga Point in Utrecht is een professionele en moderne yoga studio waar u verschillende vormen van yoga kunt beoefenen. Wij zijn bereikbaar voor iedereen die graag Yoga wil doen. Iedereen kan terecht bij Yoga Point in Utrecht. Wie Yogalessen volgt bij Yoga Point in Utrecht geniet van de bijzondere eigenschappen van Yoga. Yoga heeft invloed op zeer veel verschillende delen van uw lichaam brengt rust en ontspanning. In de yogalessen van Yoga Point komt ook het evenwicht aan bod.
Yoga Utrecht.org alle adressen van Yoga centra in Utrecht.
Adres Bouwstraat 456 3572 SP Utrecht 06 111 537 17 website www.yoga-balance.nl E-mail Yogavorm Hatha Yoga Zwangerschapsyoga. Lesprijs 100 voor 10 lessen Hatha Yoga 65 per maand Zwangerschapsyoga Yoga Centrum Utrecht. Adres Lange Nieuwstraat 3 Utrecht 030 229 01 80 website www.yogacentrumutrecht.nl E-mail info@yogacentrumutrecht.nl Yogavorm Hatha Yoga Chakra Yoga Mantra Yoga en Zwangerschapsyoga. Lesprijs 4250 voor 1 of 2 x per week een les korting voor ouderen en studenten Yoga in de buurt Utrecht. Adres diverse locaties in de stad Utrecht 06 811 380 66 website www.yogaindebuurt-utrecht.nl E-mail mj.smeets@ziggo.nl Yogavorm Hatha Yoga Mindfulyoga AdemyogaChakrayoga. Lesprijs Bij inschrijving is de lesprijs 7 per les Yogaleela.
Volg yogalessen in parken van Utrecht Park Yoga Utrecht Volg yoga lessen in parken van Utrecht.
Lees hier meer over de inhoud van het weekend dat met veel liefde wordt verzorgd door Karolien en Yolanda. Wat is Park Yoga Utrecht? Park Yoga Utrecht organiseert yogalessen op buitenlocaties in Utrecht. In de zomer geven we verschillende soorten lessen in diverse parken van Utrecht. In de herfst en de lente geven we deze in de sfeervolle groentekas De Kas Eet Kweekplek. Park Yoga Utrecht is voor iedereen van beginners tot gevorderden. Kom je een lesje uitproberen? Park Yoga Utrecht voor bedrijven. Als bedrijf Park Yoga Utrecht naar een nabijgelegen park of ruimte halen? Een uniek teamuitje organiseren op een sfeervolle locatie? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op.
Yoga in Utrecht Kortingen tot 70% op yoga in Utrecht GROUPON.nl.
Nederland Vakantieland Typisch Nederlands De stad in Plezier aan zee Rust in de natuur. 10 15 of 20-rittenkaart yogalessen bij Bodhi Tree Yoga. Probeer verschillende soorten yoga uit met een rittenkaart voor een nieuwe yogaschool in Almere. 5 10 of 15 yogalessen bij Innervibez in Utrecht. Bepaal zelf welke intensiteit of soort bij jouw doelen past van Easy Flow licht tot Vinyasa Flow zwaar.

Contacteer ons